... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

MimoSK
Auto: E92,E70,F10,F10M5
Kraj: Košický

Re: Neseriozni predajcovia

Piatok, 19. Októbra 2012, 11:47

Tak co JozefSvob,

nejako nereagujes, cize status OJEBAVAC ostava??
Obrázok

Pozor
Kraj: Zahraničie

Sobota, 20. Októbra 2012, 18:21

MimoSK napísal:
Tak co JozefSvob,

nejako nereagujes, cize status OJEBAVAC ostava??

precital som si na neho staznosti tu na fore, ojebavac jak vysity a este sem ak prispieva ](*,)

Pozor
Kraj: Zahraničie

Sobota, 20. Októbra 2012, 18:24

voMacK napísal:

to cakas, ze ked si spustis google, tak ti na dvoch roznych pocitacoch vedla seba da iny vysledok??? :mrgreen: ](*,) ](*,)

google ma cca 3-mesacny cyklus refreshu databazy a scanu stranok. Snad si nemyslis, ze ked nieco zavesis na web, tak google ta za dve minuty zindexuje... NEhovoriac o relevantnosti stranky. [inak povedane, ak das nieco na stranku, ktora je pre google nezaujimava, tak ta posle uplne na koniec zoznamu]

uz to tak je, par dni to asi trva ;) je to uplne hore hned, takze dosiahol som to cco som chcel..

Patqooo

Sobota, 20. Októbra 2012, 22:33

ten JozefSvob či jak sa volá ... človek bez chrbtovej kosti, ani nevie čo v minulosti napísal ... keď už chceš ojebávať, tak si aspoň daj námahu pozrieť čo si napísal v minulosti :mrgreen: už dávnejšie som to sledoval, donútilo ma to pozrieť aj tvoje vlákno s príbehmi, typické povolanie syn, chalan čo mu všetko spadlo samo :mrgreen: ale takých je tu viac :-"

Užívateľov profilový obrázok
runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 11:45

ale že sa nebojí že mu jedna z obetí raz obíde jeho e90, ešte si tu veselo vystaví príbeh :O
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

JozefSvob
Auto: E92
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 20:27

Patqooo napísal:
ten JozefSvob či jak sa volá ... človek bez chrbtovej kosti, ani nevie čo v minulosti napísal ... keď už chceš ojebávať, tak si aspoň daj námahu pozrieť čo si napísal v minulosti :mrgreen: už dávnejšie som to sledoval, donútilo ma to pozrieť aj tvoje vlákno s príbehmi, typické povolanie syn, chalan čo mu všetko spadlo samo :mrgreen: ale takých je tu viac :-"

No a teraz mi povedz preco by povolanie syn musel ojebat niekoho o smiesnych 600e ? Toto mi vysvetli lebo tomu nerozumiem ani ja :-k

JozefSvob

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 20:27

rund3r napísal:
ale že sa nebojí že mu jedna z obetí raz obíde jeho e90, ešte si tu veselo vystaví príbeh :O

Tu na Zapandom Slovensku mame garaz a vacsinou aj havarijnu poistku :wink:

Kolesa s pneu 2000e
Tlmice/Pruziny 1400e
Brzdy 500e
Zimne gumy+ disky 1000e
Performance difuzor+ Lip na kufor s lakovanim 500e
Interier 600e
Harman Kardon Audio 700e
Chiptuning 500e

to je len par investicii ktore som vlozil do auta, stale nechapem kde by som na to vzal keby mi to mal platit vsetko jeden clovek z navigacie.. :D
Ja vazne netuzim po 600e , niekto sa vie proste dobre narodit a nemusi si zarabat. Zabijem sa teraz ? A co ze som povolanie syn , hmm ? Povedal by som ze kazdy jeden z vas (ak nema) by mal rad financne zabezpecenych rodicov.

Patqooo

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 20:54

väčšina takých ako si ty sú takí chamtiví, že aj keď majú peniaze,chcú viac a viac. Malá kopa pýta viac a väčšia ešte viac. Pohybujem sa dosť v v týchto kruhoch, vlastne aj medzi známymi mám dosť ľudí, ktorí majú rodičov z horných 10 tisíc, ktorí im dávajú toľko peňazí, že už od rozkoše nevedia čo so sebou. Pár krát urobili nejaký prúser, tatko s mamkou stopli dotácie do prasiatka, a tak sa začali predávať veci(a tam vznikol priestor na ojeby). kamošov foter je uznávaný advokát v KE a aj tak ho polovica Košíc naháňa kvôli tomu, že ich odrbal.
a never, že každý by chcel mať finančne zabezpečených rodičov, niektorým stačí keď nemusia žiť od výplaty k výplate, a dokonca (to ťa možno prekvapí) niektorí majú toľko hrdosti a odhodlania, že chcú niečo dokázať sami(či už sebe alebo okoliu). Mňa a určite väčšiunu fóra si nepresvedčil a podľa mňa si rozmaznaný fracek.
A nechaj si tie povýšenecké "regionálne" reči o západe. Na tom aute aj občas asi jazdiš a v garáži ho asi nemáš stále, a ty na svoje telo havaríjnu nemáš. :wink: urobiť toto mne, tak neťukneš do klávesnice a srkal by si kašu so slamkou ...

a zaujímavé,že nereaguješ na Mima ... čo neodpisuješ na jeho príspevky ? zapamätaj si, že na každú sviňu sa varí voda ...

auto111
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 21:28

Patqooo: 1000 bodov =D> =D> =D>

JozefSvob

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 22:51

Tu by sa len kazdy mlatil :thumbup: spamataj sa, vobec si nepochopil to , co som pisal. Btw - mne je cely klub vies kde :wink: poznam odtialto kopu super chalanov ale aj dementov ako si ty , gratulujem !

Patqooo

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 23:06

Hlavne, že ty chápeš všetko čo píšeš ... tak mi vysvetli,prečo by si Mimo niečo také vymyslel ? Asi si mal len smolu a vybral si Teba :mrgreen:
mňa nemôže uraziť niekto ako ty ... som zvedavý kde sú tí super chalani, prečo sa Ťa nezastanú ? Mimo len poukázal na to ako si ho odrbal, mlčal si k tejto téme, vyjadruješ sa len k iným témam, ale stále ma zaujíma prečo sa nevyjadríš k posledným jeho otázkam na Teba ?

JozefSvob

Pondelok, 22. Októbra 2012, 07:10

Myslis tu otazku ci je to moje telefonne cislo? Ano je

MimoSK
Auto: E92,E70,F10,F10M5
Kraj: Košický

Pondelok, 22. Októbra 2012, 09:13

Patqooo:
K Tvojim prispevkom len : +1000 :thumbup:

JozefSvob:
Mozem ti povedat ,ze nudzou tiez netrpim a nemam dovod si vymyslat a odrbavat. Ty asi ano ked robis to co robis.

Navigaciu si neposlal, namiesto nej si poslal uz X krat spominane somariny co si si aj priznal, no namiesto toho aby si napisal: prepac, posli mi to naspat, vratim peniaze, tu stale pises o tom coho si kolko predal alebo kupil. Stretnut si sa nechcel, a balik sa mi uz raz neprevzaty vratil...

BTW ak by si aj tvrdil ,ze to DDE nieje tvoje tak na vsetkych fotkach mas seriove cisla tak si ich mozes porovnat...

Osobne ta nepoznam, no uz aj toto mi celkom staci na to aby som si o tebe vytvoril obraz.

Haha a to ,ze mas dost penazi a nepotrebujes okradat... to by trebalo vysvetlit aj par poslancom :smile:
Obrázok

///M.Roberto
Auto: BMW 325i Coupe e36

Pondelok, 22. Októbra 2012, 09:26

:D ked som sa ja naposledy stretol s clovekom, ktory je ako sa tu hovori povolanie "syn"...tak prave dostal od tatka novu e92 v uprave Hamann a zabil by sa aby ma presvedcil o tom ze to je 3.0 R6 16ventil :D :D...skoro som umrel smiechom :D :D
Pardon za OT, ale toto som proste musel...poukazuje to nato, ze prevazna vacsina tychto "tazkopracujucich" nema ani sajnu v com si nosi prdelku :wink:

JozefSvob

Pondelok, 22. Októbra 2012, 09:38

Ja presne viem co mam pod kapotou :mrgreen: v8 sdi :oops: tie seriove cisla nesedia s
Mojim vin ;) A231932 je moje.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 226 neregistrovaných