... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

Padre777
Autor témy
Auto: Bmw x5 e53 3,0i
Kraj: Nitriansky

po repase čerpadla 525tds nenaskoči

Štvrtok, 4. Októbra 2012, 15:19

zdravím......chcem sa spytat jednu vec....dal som repasovat cerpadlo lebo mi zacala z neho tiect nafta...došlo mi nahodili sme ho a viem že sa nastavuje podla toho ako je otocene smerom k motoru a tak.......ale ....je tu jeden problem...auto toci toci po asi 10 sek zacne rychlejsie ...zrazu odpali ...ale ked pustim plyn tak zhasne a strasne dymí......už fakt neviem čo stym........preto sa chcem spytat ako sa to ma spravne nastavovat???..........pls som v tom uplny idiot tak dik za vsetky pomoci

Užívateľov profilový obrázok
Srad96
Auto: 525TDs A Touring
Kraj: Košický

Re: po repase čerpadla 525tds nenaskoči

Piatok, 5. Októbra 2012, 09:19

navody-a-manualy/ako-vybrat-cerpadlo-na-tdsku-t12693.html
Celkom dobrý návod od Lukyho.Možno pomôže.
E39 525tds

sklenus
Auto: e34 524tdA
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 5. Októbra 2012, 09:54

rozvody sú správne ? predvstrek a dávka paliva ? , na svojeje34 som mal čerpadlo pretočené o 180 stupňov dymilo ale aj tak išlo, treba to poriadne nastaviť po mechanickej stránke a potom doladiť cez diagnostiku, od Lukyho super návod :thumbup:
oo=[ ][ ]=oo

Padre777
Autor témy

Piatok, 5. Októbra 2012, 17:09

rozvody su tak ako boli predtym ked tam to cerpadlo bolo ...dal som si spravit ten pripravok sustružnikovi aby mi zaseklo rozvody......takze cerpadlo je naspet tak ako tam bolo predtym........šaka to sa pytam ako nastavit ten predvstrek na tom cerpadle viem ze sa otca do stran ale zevraj sa da aj dat dole nejake sroby dva ci styri to neviem presne a tams a pohybuje z niecim ževraj

luky2208
Kraj: Prešovský

Piatok, 5. Októbra 2012, 21:41

bez odchýlkomera to nenastavíš !!! jednoducho to nieje možné a ani mne sa to nikdy nepodarilo. Jedina nadej je ak si poznačíš polohu čerpadla voči bloku motora pred jeho vybratím a potom ho založíš na presne rovnaké miesto a aj to nebude na 100% nastavené. Ak to založíš spravne a motor aj tak bude robiť presne to čo si opísal , tak je štartovacia davka priliš malá a v tom pripade ten kto repasoval čerpadlo ho nezrepasoval spravne.
PS: ak to nepochopíš podla môjho navodu tak sa na to vykašli radšej aby si to nedokašlal a najdi volakoho kto ti to nastaví :wink:

Padre777
Autor témy

Piatok, 5. Októbra 2012, 23:07

okej teda ........ no nič kupime odchylkomer a ideme nato

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných