auto spravilo 1400km za jeden víkend, pár vecí sa aj posr*lo, ale všetko je už OK, potrebné veci objednané, atď.
takže v piatok večer na našich super cestách dvojročný silentblok zadnej nápravy doslúžil, bol to lacný kus vtedy som šetril, poučil som sa, teraz tam pôjde lemforder
cestou domov z BA sa ručička teploty chovala divne, 150km sa držala 1mm pred stredom, potom ďalších 150km presne v strede, potom zas trochu nižšie, myslel som si že termostat zostáva otvorený, cez víkend som to nestihol vymeniť, ale našťastie som nový termostat zobral zo sebou v nedeľu naspäť, keď sa prvých 200km teplota držala ako pribitá 1mm cez stred, vody bolo dosť, hadice mäkké, tak som šiel opatrnejšie ale potom začala teplota liezť, chvala bohu len nejaké 3mm cez stred ale hneď som to odstavil, na voľnobehu sa to pekne schladilo na normu, vody nevytlačilo ani kvapku, hadice stále mäkké, tak davaj výmena termostatu na prvej pumpe, mal som nervy a adrenalín mi tiež stúpol tak som to stihol za 5minút vymeniť - rýchloservis ala formula 1, opatrne som dolial teplú vodu, a išlo sa ďalej, včera som s tým potom po výmene nabehal ešte cca 450km (polovica diaľničným tempom) a ručička ako pribitá v strede, večer som preskúmal starý termostat, bol zaseknutý v polootvorenej polohe, nepohol sa ani vo vriacej vode, večer bola voda na mierke, hadice mäkké, odľahlo mi
takže auto má nový termostat, tento týždeň bude nový silentblok nápravy a tiež nový radiátor kúrenia
a musím ešte vymeniť o-krúžok na vakumpumpe, prepúšťa mi olej a predok motora je zatečený, v bmw asi budú kukať ako na debila že chcem si objednať len jeden o krúžok, nebude niekto tento týždeň niečo kupovať v bmw?
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/S ... ith_tubes/potrebujem diel č.2