Nedeľa, 2. Marca 2008, 22:09
No tak ja musim povedat, ze som mal VZDY obrovske stastie na pohodakov az na dva pripady, jeden som isiel s vedlajsej na hlavnu (Mickievicova BA) a tam po hlavnej plna lada niva fesakov, nijak som ich neohrozil, ale si ma aj tak odchytili a bolo ich tam 5 tak mi dali 2ku parchanti. No a druhy pripad ma zastavil tez taky "spravny" pan policajt a chcel ma drbkat ze som nezastavil na stopke na ktorej som zastavil heh a este na nu ani nemohol s toho miesta vidiet. Tak som si tam s nim vykecaval a slusne ho poslal doprdaaku, ked mi zadelil ze ci sa s nim chcem aj hadat ze som bol priputany (nebol som) a ja na to ze ne. On ze tak to mam urcite aj na to papier od lekara (filigrantsky sa popod fuziky usmieval ze jak ma dostal) a ja ze samozrejme hehe, mu skoro oci vyskocili, som mu to dal a bol v pecku s toho natolko, ze mi musel dat 500sk bo som nemal VESTU reflexnu, som skoro odpadol... no newa, musia aj taky byt...
ale te lepsie pripady bol jeden na dialnici s foto v 190kmh, blesk jak svina a nova audina ma drbla tak som hned siel na kraj. Manik ze kam sa tolko ponahlam, ja ze, aaale tazky tyzden za mnou a idem na chatu (mal som plne auto ludi) bo ze kamaratka ma narodky a uz sme posledny ktory ideme a ze si chcem uz pivo dat. On ze hmm, hmm a ja mu ze co audinky, dobre tahaju? On hned usmev ze ano ano, aj technologia namakana, ze podte sa pozret, ja ze ukaazte hehe mi tam poukazoval secko aj s tou fotkou hehe este ze vidite ako je super zaostrena ta znacka a krasne citatelna, ja ze famoozne, ale ze nemera vam to o 60 kmh viac? sa usmiali a ze ne no a potom to chcel dat za 2ku a ja ze to nemysli vazne, ze som sa prave zamestnal a ze mi celu vyplatu vezme a on ze hmm, tak za slusne spravanie to bude za liter! hehe, este som im zablikal, oni mne spat a zas plne kotle od nich prec haha
No a druhy takyto pohodak bol teraz cez leto, som cvicil u kamosa (longiho) a mal som len tielko a dako som si to svihal domov s petrzalky cez novy most. Takych zdravi 160 cca no a uz jak sa vchadza do mesta tak tam sa to zuzuje na jeden pruh a druhy je cisto bus. tak som pribrzdil trochu a potom ze serem na to a svihnem to cez ten busacky. Idem si pekne asi 140, dake tie misicky no a jak schadzam dole SNPckom de byvam (to som uz isiel pomaly) tak pocujem sirenu a daka biela fabia ma predbieha, ja ze co mu .ebe? a to radar! kua tak ma hned zamrazilo ze to bude zle, normalne ma vyblokoval ako vo filmoch (na chodniku akurat kamarat s frajerkou sa rehotali bohovsky hehe) no a vybehol len s auta a uz na mna vrieskal ze okamzite vodicak a ze ho uz nikdy neuvidim a teto kecy, cvakol ma dakych 130, potom ten bus pruh, mysicky tam tez dako spominal a na konec ma dorazil ze POKUS O UTEK! ja ze ako secko berem ale aky pokus, proste som vas nevidel... no a jak tam hystericil som sa ho spytal ze ci to ideme teda spisat, on hned vystekol ze KAM CHCETE PISAT! ja ze mi predsa bere vodicak tak nech mi da daky papier, on sa tak ukludnil trochu a ze, na pokutu mate? A ja uz som vedel ze je dobre, ze jasan, on ze dvojka na blocky, kokos, vtej sekunde usmev jak svina, hned som mu ju hodil kym si to nevymyslel (tu uz som nemal tu drzost ho tahat na tisicku hehe) a jak odchadzal mi zadelil ze, jak som vas nahanal, tak mi skoro motor zhorel hehehehehehe to bola konecna a siel doprec
Takze tak moje skusenosti, este som par krat stal uz teraz s 330ci a to vzdy ze ci mam zbrane a drogy a potom ze kolko to zere a nech tomu nalozim bo chcu vidiet ake to dava odpichy hehehehe