bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
tu nejde o to ze to nedokaze nastavit, ale potom to tak vyzera na cestach ze kazdy si nastavuje co chce a potom moze posielat svetelne signly ufonom, btw, vobec tycky svetiel mas, bez nich nastavis kulove
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
V kazdom beznom servise nastavenie pomocou rekloskopu do 5,- EUR. Tak ako hovoril jararak, ide ma v noci potrhat z ciganov co svietia do oci a nie na cestu - po domacky nastavene svetla a seriove Fabie
Od 5 do 7€ v servise...a ak máš staré svetlá pred faceliftom tak je dosť možné že nastavovacie tyčky sú zlomené, takže si k tomu prirátaj ešte 20€ alebo 200 za nové svetlá.
kamarat je jedno ci ma pred FL či po FL tie tyčky su v oboch jedno velké hovno a lámu sa , treba tie kovové poobjednať to je nesmrtelne.
hej lenze hlinikove su len na po fl...na pred fl nezozenies hlinikove len umele dnes sa chystam menit...dufam ze nezlomim ani jednu ... mala reklama kupovane od jararak...
Prideš ku stene vidiš ako svietia skus trocha zdvyhnut hore nie moc samozrejme......alebo skočiš do servisu a tam to maš na 3 min a ideš preč....to neni taka velka položka až na tie tyčky to maš tak 40 € za obe strany už to mam zasebou
ex BMW e39 r.v. 2000 530d ex Opel Omega r.v. 2001 2.2 Benzin ex Fiat Brava r.v. 1996 1.4 Benzin Bmw e66 730Ld Bmw e61 525d
hlinikove sa predavaju aj na predfacelift, ale zase to predava crumar, do kapusty mu nechcem liezt
JA som našiel na Ebayi na pred-FL, prišlo mi to od poľaka nejakého a boli z uplne ineho lepšieho plastu ako original. Stáli ma asi 14€ neviem. teraz už svietim parádne :)