... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Etnies_za napísal:1. seprarator ... v tomto motore sa meni iba vlozka ... alebo ho mozes vymenit za sep. z 150 kw 3.0d ten je bezudrzbovy kde sa to dakupit jedno aj druhe
2. sanie sa zasiera vzdy ked mas EGR zapojene .... mozes vycistit nic tym nepokazis
3. EGR . vedsina ludi to ma odstavene bude to lepsie co sa moze zhorsit
4. KAT som vyhadzoval na Bminovej 3d pred tyzdnom auto idem lepsie do otacok viac pocut turbo ... ja to na svojom nejdem robit ake to ma minus
5. nevylepsuj uz nic
6. olej daj 5W30 origo BMW
7. olej v prevodovke pisu ze je dozivotny ... ja som ho zatial nemenil ale chystam sa ... ako prevencia aku vyskozitu?
8. rozvody neries pokial ti nestrkolia ... je tam retaz
9. to trasenie robi aj mne aj viacerim co poznam na tomto motore neviem ci to je zavada neriesil som to
10. dym mam aj ja za sebou ked dam na 1 podlahuale iba mensi oblacik potom uz nic ... nabeh turba .. tebe to mohla robit aj ta hadica nepocul si sicanie ?
11.treba pozriet ci je dosadacia polocha pod kotucom cista ... alebo kotuc ci nieje zvlneny ... alebo zadne silenty ramien
12. to netusim ...
13. to ja nemam ..
14. ak tam nieje stelovaci podvozok tak jedine nove struny ... alebo nejake podlozky pod struny ... ale to je asi blbost
Sk1r3x napísal:V prvom rade použiť kolonku Hľadať !!!!
Separátor sa dá dať bezudržbový, sanie pozri pokial v ňom niesu extrémne nánosy tak nechaj tak .... NEJAKA CENA CI LINK
EGR neodstavuj pokial funguje, kat vyhoď ak sa ti zdá byť velmi lenivé auto , ale potom GL HF na emisnej???????? ...
Vylepšenia sú len na teba , potrebuješ extra extra výkon ? Pýtaj sa sám seba NEJDE MI O VYKON ALE LEN TAKE MALE VECI NAPR RESTRIKCIE A TAK
BMW Longlife 5W-30 04
Olej v prevodovke a differi vymeň , čo najskôr AKY ODPORUCATE??
Rozvody sú reťazové , riešiť tak pri 400 000 km
Pozri sa pod kožu pod pákou , možno trasie len za vybehanú penu K AUTU SOM DOSTAL SHORT SHIFT MATE NIEKTO SKUSENOST U BMW???
Čierny dym pôjde ak to máš chipnuté a ešte aj keď je diera v saní tak duplom
Vzadu vymeň pružinyNENI ROZDIEL V PRUZINACH U DIESEL A BENZIN??? ....