... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia

lepag
Autor témy
Kraj: Prešovský

E36 318i + LPG

Pondelok, 20. Augusta 2012, 00:55

Zdravim,

nemam vobec prehlad o BMW autach, ale natrafil som na tento inzerat v mojej blizkosti, ktory ma zaujal.

http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=sk
Tu je prvy inzerat z historie, s povodnou cenou 2200€. Inzerat uz neexistuje.

http://auto.bazos.sk/inzerat/17475874/e36-318i-lpg.php
Novy inzerat a cena upravena na 1750€

http://www.autobazar.sk/4245190/bmw-rad-3-318-i/
Dalsi inzerat, tu je kusok viacej fotiek.

Co hovorite na tento kus? Javi sa to ako servisovane auto s LPG, co je moj ideal, ale neviem ci si mam pri takejto cene robit velke nadeje? Oplati sa? Osobne by mi stacilo, kebyze sa s tym da aspon rok v klude pojazdit bez toho, aby som musel kazdy druhy den trcat v servise.

Co sa mi kusok nepozdava je ten zosuchany volant na jednej strane, je to bezne pri takomto najazde?

maniaczv

Re: E36 318i + LPG

Pondelok, 20. Augusta 2012, 08:37

chod ho pozriet volant vymenis ono aj volant mozes mat zosuchany ved to ma uz cez 200xxx km ... co cakas. my mame na caddy tiez zodraty a ma 198000 volant neries za tu cenu ak je stav ok .. daka ta hrza tam ale bude

CRX160
Auto: E61 535d touring

Pondelok, 20. Augusta 2012, 08:54

To auto je moje tak ak mas nejake otazky kludne sa opytaj ... volant je tam preto zusuchany lebo to tak vychadza ze presne na tom mieste ho drzis a aj ked tocis jednou rukou do zakruty tak tam dlanou tlacis ...

CRX160

Pondelok, 20. Augusta 2012, 12:07

A co sa tyka toho najazdu km tak v roku 2008 ked bolo auto dovezene malo 198 000 teraz o necele 4 roky ma 235 000 ... http://www.ko.sk/Kontrola.aspx?Menu=id:Kontrola&lng=SK ...vin je WBACA91000KA35137 .... ci su prave alebo nie ma nikdy netrapilo kedze auto je v takom stave ze za podobnu cenu su vsade na bazaroch uplne salaty a nie zeby mali este zimne gumy k autu a zapisany plyn v tp ... samozrejme najdu sa aj vinimky

lepag
Autor témy

Pondelok, 20. Augusta 2012, 14:15

To som teda rad, ze sa mi ozval samotny majitel auta, aspon viem, ze bola v rukach niekoho, kto sa do toho auta vyzna :thumbup: .

Kilometre mi velmi nevadia, pokial je o auto starane. Taktiez som si pozrel auto na KO a je to pre mna druhe auto, ktore nebolo nikde lakovane alebo tmelene (a to som teda presiel dost vela inzeratov :smile: ).

Chcel som sa opytat este na to LPG - preco ho odporucas vymenit za sekvencne, nie je dobre? Aku ma to spotrebu plynu?

Poslem ti este PM, ohladom stretnutia...

CRX160

Pondelok, 20. Augusta 2012, 16:43

No s LPG je to tak ze je tam uz 11 rokov takze technika stara 11 rokov nemoze dostacujuco fungovat z pohladu dnesnej doby ... a k tomu ked tam bol elektronicky riadeny podtlakovy plyn ... cize bohatost zmesy bola regulovana na zaklade lambda sondy krokovym motorcekom ktory zrejme po case vypovedal sluzbu a s nim asi aj rj ... a odbornici na slovensku pocas ery predchadzajucej majitelky tam drobili manualny skrtic ako na starych favoritoch a plyn uz sa nezapinal sam pri prekroceni 2000 otacok ale prepnutim vypinaca. cize vysledok je taky ze auto na plyn ide ale iba za jazdy .. na volnobeh je pochopitelne bohata zmes kedze sa zavrie skrtiaca klapka a vzduch ide len cez volnobezny ventil co ma prierez asi 1 cm a auto sa dusi ... no a dalsia vec pri podtlakovom plyne je nebezpecenstvo spatneho zaslahu .. cize najlepsie je vymenit ten plyn za sekvencny ... hoci aj v polsku .. nemoze s tym byt problem kedze plyn uz v tp je

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných