... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
 inak pekna 5tka
  inak pekna 5tka inak uz sme doma 101HD
 inak uz sme doma 101HD  

MCbucik napísal:Vedel som ze si to ty len mi nemohol prist na rozum tvoj nickbeham po novom meste kazdy den pracovne ako kurier a vzdy normalne pribrzdujem ked ta pocujem..raz som sa normalne zostal stat pri zakaznikovi a on cakal kym som sa ja dokukal
a inak vcera zas v maxe v TN si stal okolo 3 poobede..
 jj, bol som vtedy v Maxe,,
  jj, bol som vtedy v Maxe,, 
M3 lover napísal:Kto parkoval na BeeFreečku v piatok hned za vstupnou branou pre vstup peši... strieborna e39 z BA, mala paket a styling 135 myslim
? ?
nebal si sa že ti to tam niekto ogrca, dooškiera atd ?inak pekna 5tka
 a ked kejmoško čo stal vedla nas na pomerne novej 7mine to bol iny PÁN auto "jemne" oprel o zvodidla a vramci ranneho krašlenia mu ho kamošky pokreslili a pan boh ho potrestal za to nekonečne puštnaie hudby vybitou baterkou
  a ked kejmoško čo stal vedla nas na pomerne novej 7mine to bol iny PÁN auto "jemne" oprel o zvodidla a vramci ranneho krašlenia mu ho kamošky pokreslili a pan boh ho potrestal za to nekonečne puštnaie hudby vybitou baterkou  

otváral som ústa nechapačky, až ma frajerka kopla čo očumujem staré hrče
  otváral som ústa nechapačky, až ma frajerka kopla čo očumujem staré hrče 
PetoK napísal:Nebola to tmavozelená e46 s karbon strechou?
ketxup napísal:včera večer tmavá E39 sedan (ZA-991EL) - parkovisko carrefour v ZA. niekto s klubu??

fox1k napísal:tie e39 sa v ZA nejako rozmnožili, rovnako aj e46

ketxup napísal:keď chodím ku rodičom na vlčince, tak som si všimol, že tam nejaké e46tky pribudli a aj na hlinách okolo dvoch chodievam.

PetoK napísal:A v poslednej dobe si všímam aj dosť e65, hehe...