... všetko o BMW ...

Moderátori: 100RM, BinKooL

mmracing.sk

cilla
Autor témy
Auto: BMW
Kraj: Nitriansky

otazka na mariana500

Štvrtok, 19. Júla 2012, 13:12

Prosim ta, kde si zohnal to auto .

aspon kolesa sa tocia?

Lopo
Kraj: Trenčiansky

Re: otazka na mariana500

Štvrtok, 19. Júla 2012, 13:21

marian500 napísal:
to vas fakt jebe ze je tu kazy topic ku konkretnej otazke? ste jak mali chlapci...a ne budem mat perlu jak polovica z vas....mam tam koprc vybavy ale polovica z nej nefunguje...tak ked daco neviem tak sa asi opytam...ci koli comu tu je to forum?

ide o to, ze na 8 z tych 10tich otazok uz tu su davno odpovede, a presne na to tu to forum je... aby si mal kde najst odpovede no ked sa budes miesto hladania tych odpovedi iba pytat a cakat kym ti tie odpovede strci niekto pod nos, a este pre kazdu blbinu vytvarat novy topic miesto toho aby si to dal na jedno miesto tak tu nikto dva metre do vzduchu skakat nebude :)

nemyslim to v zlom, len si treba uvedomit ze tu je vazne velky kopec clenov a kazdy den pribudaju dalsi a dalsi a toto sa stale opakuje, cize kazdy tyzden pride niekto novy a opyta sa na nieco, co uz bolo sto krat riesene a vyriesene
ex e36 '92 320i
ex e38 '00 740d
F02 750Li Xdrive

marian500
Auto: e38 740 D
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 19. Júla 2012, 14:08

ja som to tu vsetko na co sa pytam hladal stravil som tu dva dni...a nikto tu nepisal ani o uniku vody zo 740 D ani o senzoroch parkovacich daco o tom telefone tam bolo precital som si to skusil to tak ako to tam pisalo nepomohlo to tak som sa opytal k teme...a moj nazor je ajtak ze k danej teme je kepsi novy topic...nezacneme sa predsa bavit o kolesach a v tom istom topicu skonciime pri uniku vody alebo rozvodoch...ked bude mat niekto napriklad podobny peoblem ako ja z unikom vody na 740d precita si to a nemusi to hladat v o vsetkych topikoch aspon podla mna ale ok respektujem...a vobec necakam ze kazdy mi tu vsetko strci pod nos len som myslel ze su tu ochotni ludia ked niekto nieco nevie a sa opyta...ale vidim ze kazdy tu taky neni...ale myslim ze na kazdom fore sa najde majster sveta druhy v okrese co podriva...s toho si hlavu nerobim...tym ochotnym velmi DAKUJEM

Lopo
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 19. Júla 2012, 14:24

ale je jedno ci ti unika voda zo 740d alebo z favorita... priciny su vzdy rovnake, tj. budto to zerie motor cize biely dym, alebo netesni system, cize to niekde musi utekat... ak ti za tri dni vytecie tri deci, tak tie tri deci niekde musia byt, tzn. budto mas mlaku pod autom (ak mas destilku, tak ta sa moze vyparit v tom teple, nemrzka by nechala peknu skvrnu) alebo niekde v motorovom priestore sa to skladni, cize ist po hadiciach a kukat

to iste k parkovacim senzorom.. su rovnake na 5ke aj X5ke a patiek jazdi urcite niekolkonasobne viac, cize topicov kde to riesili uz je tu niekolko, kedze senzory su oblubene veci na odchod... webasto detto, senzory tlaku v pneu tiez, trasenie motora je tiez vec so "standardnym" riesenim zase ako keby to bol aj favorit, cize budto neslape dobre motor a trasie s autom on, co by si mal vediet ty pripadne mechanik, to ti na dialku nepovie nikto, alebo ulozenie motora, cize silentbloky a veci okolo toho, cize zase mechanik. Auta mame specialne, ale problemy trivialne a tak sa k tomu treba aj stavat :)

a vidis ze som ti do kazdeho topicu napisal co a ako takze ochotni ludia tu urcite su :)
ex e36 '92 320i
ex e38 '00 740d
F02 750Li Xdrive

marian500
Auto: e38 740 D

Štvrtok, 19. Júla 2012, 14:35

jasne vsetkemu chapem som sice laik na servis aut a viem ze idealne by ho bolo odviest do servisu a nech vsetko opravia len tu u nas nepoznam ziadneho fakt dobreho mechanika ...su tu vsetko len menici dielov preto sa pytam na kazdu prkotinu...a motor ma zdravy zvuk a aj pekne ide tak to budu asi tie silenbloky ci ako sa to vlastne pise...

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3

Štvrtok, 19. Júla 2012, 23:36

marian500 napísal:
jasne vsetkemu chapem som sice laik na servis aut a viem ze idealne by ho bolo odviest do servisu a nech vsetko opravia len tu u nas nepoznam ziadneho fakt dobreho mechanika ...su tu vsetko len menici dielov preto sa pytam na kazdu prkotinu...a motor ma zdravy zvuk a aj pekne ide tak to budu asi tie silenbloky ci ako sa to vlastne pise...

mas ss

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný