... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
setik
Autor témy
Auto: BMW 320D e90 M-Paket
Kraj: Zahraničie

m-packet podvozok

Piatok, 13. Júla 2012, 21:56

Zdravim,
chtel bych se zeptat , zda nekdo nevite , jak snizit m-packet podvozek ? chtel bych teda snizit jenom predni cast auta o cca 2-3cm , jen nevim jak toho docilit ? sehnat jenom nejake nizsi predni pruziny ? vubec nevim , jestli ty pruziny co tam jsou ted , jsou uz nejak snizene , nebo ne , takze ani nevim o kolik sehnat nizsi pruziny . Neresil jste nekdo uz tento "problem" ?
Naposledy upravil/-a setik v Piatok, 1. Februára 2013, 14:02, upravené celkom 1 krát.
BMW e90 320D M-Packet /// Decent Styling <- Přiběh

Didymus
Auto: E63 630i
Kraj: Bratislavský

Re: m-packet podvozok

Sobota, 14. Júla 2012, 18:46

Neporadim Ti, ale auto mas krasne :)
EX - BMW E90 320d
Obrázok

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 14. Júla 2012, 20:27

m-packet podvozok [ak ho teda mas..to si pozri do vybavy] je oproti serii znizeny o 15mm
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

setik
Autor témy

Sobota, 14. Júla 2012, 21:13

Didymus: dekuji

jinak je to komplet origo m-packet i s tim podvozkem , to snizeni je diky tlumicum asi ze ? takze pruziny by meli byt serie , tudiz by stacilo vymenit jenom pruziny . Nedavno jsem prave menil predni tlumice , takze bych je rad nechal na aute (hlavne proto,ze byly o dost drahsi nez serie) a snizil jen pruzinami , je to takhle tedy mozne ?

Miro Kovačik
Auto: červené
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 15. Júla 2012, 11:47

Pekne auto :thumbup: M-podvozok su aj nižšie a tvrdšie pružiny, čiže ak chceš nižšie predok , samostatne len predne pružiny asi nezoženieš, čiže len všetky štyri, ja som M-kový vymenil za H&R mam to o dosť nižšie ale nepačil sa mi zadok, opticky bol zase nižšie ako predok, preto som ho menil za výškovo nastavytelný, a teraz si to znížim presne podla mojich predstav. čiže moja rada je buď celý podvozok vymeníš za stavitelný podvozok, alebo sa zmier stým ako to sedí teraz, kombinovať pružiny že do zadu nechať m-kove a vpredu napr H&R neodporučam, každa môže mať inu charakteristiku pruženia a to by nerobilo dobrotu, to iste platí o tlmičoch :wink:

setik
Autor témy

Nedeľa, 15. Júla 2012, 21:56

dekuji moc , no tak to si me moc nepotesil :( chtel bych prave ponechat ten m-packet podvozek , jsem s nim nadmiru spokojen , budu to holt muset nechat asi takhle .

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných