... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
nadro napísal:vyriešil to silikový olej presne na miesto odkiaľ vychádzal vrzgot. To isté bolo aj zo sklami na oknách. Problém vyriešený a je už ticho.
Euronimos napísal:
Tak na toto som čakal, či sa niekto opýta lebo tento problém som riešil asi pol roka.
Začalo mi vŕzgať vodičové sedadlo presne ako uvádzaš na ľavej strane. Tiež som ho takmer cele vybral von a rozobral ale nikdy som si na to nenašiel čas. Ja osobne mám sedadlo v najnižšej polohe a do istého času som to robil tak, že som ho páčkou na pohyb vo vertikalnej polohe zdvihol o jednu až dve polohy hore (v horných polohách mi nevŕzgalo, ale sedelo sa na chuja) tak som ho vrátil celkom dole. Niekedy to pomohlo aj na tri dni. Znovu to začalo tak som rozobral plasty z ľavej strany (ako sú tie páčky), skontroloval skrutky (obtiažný prístup), poskladal späť a zas týždeň OK.
Keď sa to vrátilo do pôvodného psycho vŕzgania urobil som najjednoduchšiu vec. Pomocou páčky zdvihol sedadlo do najvrchnejšej polohy, silikonový olej od Wurth-u som nastriekal na všetky kĺbové spoje ľavej strany sedadla (uchytenia,skrutky...) aj pružinu, ktoru je vidieť po odtiahnutí čalúnenia. Nechal som to asi hodinu tak, potom som dal sedadlo do najspodnajšej polohy sadol si a nič. Čuduj sa svete do dnešného dňa (cca 2 mesiace) sedadlo nevydalo ani náznak, žeby sa to málo v blýzkej budúcnosti vrátiť.
Skús to ako ja a budem iba rád ak ti to pomôže.