Zdravim Pocas dlhodobeho pozorovania som zistil ze mi pomaly klesa napatie baterie. Meral som odber a po uspani ma stabilnych 0,08 A, co je viac ako ma mat. Skusal som aj vyberat poistky v priehradke a v kufri, no bez zmeny. Mam e39 sedan s motorom m52b28tu.
to je 80 mA cize to je v pohode, baterka ti uz nedrzi kapacitu
Baterka ma dva roky a v zime v pohode startovala aj ked mala 11,5 V. Odber by mal byt do 50 mA, aj som to v minulosti meral ked som menil baterku a malo 30 mA
mam bosch s5 85ah, je to sice druha lebo na prvej mi po roku odysiel jeden clanok pravidelne meram napatie a cez zimu som ju drzal v nabitom a dvakrat dobil nabijackou len ten odber je velky a po prepocte dokaze vybit baterku za mesiac
Nvm kde s tým jazdíš ak po Bratislave tak aj tam by som ju dobíjal aspoň každý týždeň, a mne to vychádza ze tá baterka sa ma pri prúde 80mA vybit pri STOJACOM vozidle za 44 dní
BMW F11 525xd lci Ford Edge 2.0 tdci bi- turbo bmw f11 520d ex bmw e39 530iA LPG - Ex
znovu som meral odbery a naraz som vybral vsetky poistky z priehradky a kufra a odber bol 60mA je este nieco zapojene mimo tieto poistky? napada ma jedine alternator