u 330d ano, ale u 330xd uz nie tam pod 6L nieje real.. ale zase na druhu stranu, ktroa 4kolka zerie 6litrov? žiadna. ja som mal nedavno 6,34L odmeranu realnu zatial rekord...(bezne jazdenie,nie plazenie sa)
ja neviem či mam zazračny motor ale napr včera som spravil 230km pri šahoch a priemerka mi ukazovala 4,4 a piemerna rychlost 65km a nikdy mi neukazovalo vačšiu ani v zime ako 6,8l a taka je aj realna hodnota na plnej urobym 800km a viac v nemecku na dialniciach ked zapnem twempomat na 130 km tak 5,1l taka je moja rtealita a mam najazdene 280000km a mam 330d.
Este ktomu vibrovaniu moze to robit aj ten kriz na karadne nie?keby to robil on tak musim menit cely kardan? Idem dat akurat dole vyfuk a ten tepelny stit a pozret to. Je to moc roboty?
Mam 330D automat a neviem ci mam vzdy verit ekonometru. Ked idem konstantnou rychlostou 130km/h a na 4-tom prevodovom stupni ,tak ukazuje spotrebu 4-4,5l. Akonahle tam zaradim 5-ku, ekonometer ukazuje skoro o liter vyssiu spotrebu. Zda sa mi to zvlastne, ze ked chcem jazdit ekonomicky, tak by som mal mat pri "dialnicnej rychlosti" zaradenu 4-ku.