... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

reskara
Autor témy
Auto: Bmw 318,i,touring
Kraj: Bratislavský

Re: servoriadenie

Utorok, 10. Apríla 2012, 21:17

dakujem chlapci,vsetky vase nazory na to vrzganie budem rozoberat z majitelom dielne,pondelok idem do servisu,a poviem nech mi este raz rozoberu prednu cast tlmicov ulozenia,gumy a nech to dokladne prekontroluju. :thumbup:

reskara
Autor témy
Auto: Bmw 318,i,touring
Kraj: Bratislavský

Sobota, 21. Apríla 2012, 19:16

vcera som bol v servise stym vrzganim zatial este nerobili nic,nemaju cas.ale mechanik skusal z rukami pomikat po kapute a vtedy tiez robilo to vrzganie,ked sa mikala predna naprava,inac aj ked zatacam do zakruty,v rychlosti a ked sa auto naklana bud ci tocim do lava alebo do prava,tak vrzga.mechanik hovoril ze predsa to mozu byt tie axialne tyce,lebo ze sa dru o capy alebo suchaju take nieco,alebo ze ked to nebude to tak potom servo riadenie,ale neviem ci servoriadenie moze vivijat taky silny hlasny vrzgavy zvuk.no neviem dufam ze ked mi to uz budu robit,tak ze mi to aj spravija.

BMW e 36 tuoring
Auto: BMW e 36 touring
Kraj: Žilinský

Sobota, 28. Apríla 2012, 06:55

Ako pisal vyssie Joko podla toho co pises su to gulove capy (tie vonkajsie na ramenach/pri kolesach) ak ti mozem poradit najednoduchsie a najlacnejsie skus nabrat hociaky olej do injekcnej striekacky a ihlou prepichni manzetu capu nastriekaj olej do capou malo by to prestat aspon na chvilu,vrzga to preto ze ulozenie capu je suche....
pre istotu mozes takto premazat vsetky capy ku kt. sa dostanes a uvidis :wink:

PS: ale tycky riadenia som este vrzgat nepocul a to uz som videl hocico :lol: :lol: :lol:

michajel86
Auto: 320i e36
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 30. Apríla 2012, 05:46

:shock: :shock: no , vrzgajuce tycky riadenia? =D> :lol: originalny odrb :lol: .. kamo ked mi ukazes vrzgajucu tycku, obmotam si okolo hlavy palacinku a tyzden budem vsetkych presviedcat o tom, ze som fantozzi. :-s no ber to z toho servisu prec.. a uz tam nejazdi.. cloveku co by ma isiel presviedcat ze mi vrzgaju tycky.. by som do ruk nedal ani kluc na kolesa.. poradim ti.. ked nemas ziadne znameho co je schopny ti to pozriet rozumne.. zober to auto do prveho skolskeho servisu.. (prax buducich automechanikov) popros ich majstra aby sa ti na to pozreli.. ak bude ochotny mas to 100% odhalene a hadam aj opravene.. pan majster sa bude snazit ako najlepsie vie.. lebo maju na dielny baworak.. a on sa predsa nenecha zahambit pred studentami.. 8) a ver mi oplati sa to ..
Pome si zapalit..:) Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný