... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
depressman napísal:Hlavne ze som tam bol v Sobotu cca o 16.00 a nepustil ma do dvora vratnik ze mate zatvorene a ze este sa tam robia stavebne prace.
pepo286 napísal:.. kolko mas motokar ? .. resp. aka velka partia (kolko ludi) sa mame nazbierat aby sme mali drahu pre seba ?
Rottwa napísal:V sobotu ma byt otvaraci turnaj nie ? Kedy to vlastne zacina ? Nejaky harmonogram by bolo dobre uverejnit.
Le Gend napísal:Zopar motokarovych okruhov uz mam za sebou a dnes som sa bol pozriet na Cassovia Ring. Vonku nebola ziadna E46, takze ani neviem, ci ten prijemny clovek, co nam to tam ukazoval, bol Patqoo
Clovek sa najprv musi prebojovat cez tu jazersku industrialnu zonu, no potom sa zrazu ocitne v utulnom klubovom prostredi. Draha ma kvalitny povrch, nie priliz drsny, aby to branilo driftom v zakrutach. Tie su ostre, takze lava noha sa namaka viac ako prava. Najme v sikane na konci rovinky sa prejavi jazdecky cit.
Castym problemom motokarovych drah je obmedzena moznost predbiehat, najme v blizkosti zakrut. Cassovia Ring vyzera, ze sa snazi tomuto problemu zabranit, uvidime, aka bude prax.
Drzim palce, aby vsetky uradne zalezitosti dopadli pozitivne, nech sa tam moze zacat jazdit a ja tam budem pravidelnym navstevnikom
Le Gend napísal:Pochvalu si urcite zasluzis, vidno za tym kopu prace. Normalne ti zavidim, je to ako splneny detsky sen: motokary, capovanie piva a plno kamaratov okolo
Bol si to ty osobne, s kym som sa rozpraval ?