... všetko o BMW ...
korado napísal:jasné, len tam lejte všetko možné aj nemožné... len sa potom nečudujte keď vám poodchádzajú čerpadlá, vstrekovače a čojaviem čo ešte...nerozumiem načo si niekto kúpi BMW a potom tam leje všelijaké sračky len aby ušetril pár centov!
tds_car napísal:TDSko pri mne prezilo dlhu dobu a malo tu najlepsiu starostlivost, co si vyzaduje, pravidelne nastavovane rozvody, pravidelne meneny olej atd... Investoval som vsak do neho tolko ze sa mi ho predavat neoplati a mam uz druhe auto, do ktoreho by som urcite nic okrem nafty nenalieval. Preto ho chcem vyuzit takto. Par centov to pri spaleni 25 litrov denne urcite neni. O vstrekovace sa bojim najmenej, su to stare 150barovky, znesu dost svinstva, skor sa bojim o to vstrekovacie cerpadlo a gumenne hadicky. Luky, preco si po 100 litroch prestal?
tds_car napísal:TDSko pri mne prezilo dlhu dobu a malo tu najlepsiu starostlivost, co si vyzaduje, pravidelne nastavovane rozvody, pravidelne meneny olej atd... Investoval som vsak do neho tolko ze sa mi ho predavat neoplati a mam uz druhe auto, do ktoreho by som urcite nic okrem nafty nenalieval. Preto ho chcem vyuzit takto. Par centov to pri spaleni 25 litrov denne urcite neni. O vstrekovace sa bojim najmenej, su to stare 150barovky, znesu dost svinstva, skor sa bojim o to vstrekovacie cerpadlo a gumenne hadicky. Luky, preco si po 100 litroch prestal?
6zylinderBMW napísal:
Asi ta trosku opravim, nie kazdy ma auto len aby sa vozil po dedine, niektori tu robime skutocne kilometre a to co tam lejeme do nadrze je vacsinou zadarmo, takze uspora sa nerata v centoch!!! Vies si predstavit kolko som usetril ked som za minuli rok najazdil 30.000 km pri cca 10 litrovej spotrebe? Ak by nahodou rupli trisky ci podavacie cerpadlo tak je to zanedbatelna ciastka nakladov