... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Mewerick21 napísal:Ahoj prosim vas chcel by som sa opýtat zdovodu nefunkcosti centralu a po dlhodobom neuspesnom hladaní som sa rozhodol nahradit klasicke centrálne zamykanie novým s vyuzitím povodných motorcekov !
A to je moja otazka ma s tým uz niekto skusenosti ake centralne mam kukpit aby to islo zladit ?
lubosss napísal:da sa to zladit ked ti funguju motorceky len je tam jeden pruser ze bmw ma uplne opacne polovanie ako ostatne auta aspon tak mi to typek vravel co to robil -
ja som kupil znacku KEETEC som spokojny velmi ale robilo sa to asi 6hodin a este do normalneho centralu s dialkovym ide iba jedno rele ja ich mam 5 tak skus ale najdi si poriadneho eletrikara MEGAJVRA HAHAHHA
VLADKY242 napísal:aj tak najlepšie by bolo spojazdniť origo central a potom dorobit dialkove
lubosss napísal:da sa to zladit ked ti funguju motorceky len je tam jeden pruser ze bmw ma uplne opacne polovanie ako ostatne auta aspon tak mi to typek vravel co to robil -
ja som kupil znacku KEETEC som spokojny velmi ale robilo sa to asi 6hodin a este do normalneho centralu s dialkovym ide iba jedno rele ja ich mam 5 tak skus ale najdi si poriadneho eletrikara MEGAJVRA HAHAHHA