... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
sinner33
Auto: BMW3 318i e46
Kraj: Trnavský

Re: surne potrebujem pomoct.Mlaka pod autom E46 1,8i

Piatok, 27. Januára 2012, 20:54

Tu je moje cislo.Mozes mi zavolat este dnes,alebo hoci kedy a dohodneme sa. 0917 890 780
Inak to vicko ked je zkondenzovane sa stava ked je zahriaty motor v zime a zacne chladnut a naopak, ked sa zacne zohrievat tak sa tam kondenzuje para.Preto je biela emulzia na nom.
Ale moze to byt aj tesnenie,alebo hlava.
V oleji nemas vodu?
Mozno nakoniec je to tesnenie v prdeli ked je mokre a dymi to.
Straty na vykone si nepocitil?
Ak by ti to spalovalo vodu,tak je dost zaujimave ze ti to nevihodilo check engine,pretoze riadiaca jednotka by zaznamenala zle spalovanie.
Inak mam aj diagnostiku ak by si chcel.Mozeme pozriet aj ine veci.

majdo-dk
Autor témy
Auto: BMW 330cd e46
Kraj: Žilinský

Sobota, 28. Januára 2012, 08:24

no podla vsetkeho mam vodu v oleji.A co viem tak ked pozries pod vicko tak tam nesmie byt vobec ta biela mazlava vec.Ale ked tam bola ta biela hmota tak som mal mtor zohriaty na najakych 60stupnov ale ked som sa uz dlho vozil a potom to pozrel tak uz to tam nebolo.A ked som to pozeral prvy krat tak ta biela hmota bola aj na mierke.Vsetiy priznaky toho ze v oleji je voda.Ale ta voda co tecie na zem tak tam je iba voda zeby tam bol aj olej tak to sa mi nezda.Skvor vo vyfuku mam olej.Tak ja uz neviem hlava v smutku.Co som sa rozoraval z jednym mechanikom tak mi powedal ze to nebude stacit vymenit iba tesnenie ze to bude treba precistit cely motor a orekruzkovat a nanovo pretesnit.A pocuj keby som ti to doniesl kolko by si chcel za vymenu tesnenia popripade GO motora?
BMW e46 330d tour

Obrázok

sinner33
Auto: BMW3 318i e46

Sobota, 28. Januára 2012, 08:41

dAJ MI NA TEBA CISLO A ZAVOLAME SI A POVIEM TI CO A AKO.
NECHCE SA MI VYPISOVAT A TAK SA DOHODNEME LEPSIE.

TT-SIMIK
Auto: BMW

Sobota, 28. Januára 2012, 11:35

Problém týchto motorov je zle zaobchádzanie a servisovanie.....ak na tom aute jazdíš ako človek tak nemá problém ist cez 300 000km bez poruchy......servisujeme tieto auta denne....ak by ti nevedel nikto hepl tak sa ozvi a vyriešime......
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

majdo-dk
Autor témy
Auto: BMW 330cd e46
Kraj: Žilinský

Streda, 15. Februára 2012, 19:17

Takze takto tesnenie pod hlavou som vymenil...isiel som z RK do BA a vsetko v pohode... Az do Trnavy... Kusok za trnavou smere na senec (nie po dialnici) som siel asi 120 a ked som dal neutral mi 3-krat zablikala kontrolka mazania a rozsvietilo mi kontrolku vody... :( dolial som asi 1,5L vody zasiel som do BA a odstavil auto... Voda tiekla a este viac ako predtym... Tak som si objednel tu rurku 10 co je za hlavou vymenil som ju ale voda aj tak tiekla... Tak som pozrel tu hrubu hadicu co ide z 10 a konci neviem kde....Uz som ju objednal ale neviem teraz naisto ci som ju objednal dobre... a ak hej je to tazke vymenit??? Lebo v skutocnosti to ide z tej 10-tky do zadnej steny... tam je ES-paska a dalej nevidim... Ale co som objednal tak tam je vyobrazena v celku az do radiatora kurenia.Rozoberal to uz niekto??, ako to ide??? ako to vedia a ako to je riesene???
BMW e46 330d tour

Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 4 neregistrovaní