... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
BrunoSoprano napísal:no už ju mám aj ja z bmwstyle.sk, som pozeral dnes jak buk,našteloval som ju a teraz do 90 stupňových zákrut zabáča pohotovo,úplne ztuhol predok,je to cítiť,hlavne teraz na 195/60r15 zimných na 225kách letných to musí cítiť ešte viac. dlší rozdiel, zákrutu čo som bral ledvom v 100vke ,tak teraz preletím v 120tke vpohodičke Len treba dávať pozor na zadok,lebo sa mi zdá,že ide Láhšie do šmyku nechcel som tomu veriť,že taká hliníková somarina niečo pomôže ,ale teraz verím.lebo keď som ju pevne dotiahol a našponoval ,tak je dosť taká pevná. určite by som zainvestoval aj do drahšej nejakej racingovej, však táto je z hliníka a je to stabilnejšie ,je to cítiť, len sa netreba báť ísť aj do šmyku s autom,keď ho máte v ruke. Vtedy som zistiil,že je to o kus lepšie.
DrakulaVladimir napísal:
by ma zaujimalo ako si dal r15 na e46
Avenger napísal:ja mam tiez zimaky r15, vozis sa jak v sedme ...ale furt musis mysliet nato, ze ked ta predbehne daka plechovica tazko sa s nou ponahanas ked ti to v zakrute nedrzi
TT-SIMIK napísal:Určite áno........nieje to len na krásu......lepšia tuhost kasne, v kolajách kde som chodil 100 viem ist 150.......
BrunoSoprano napísal:
nič sa neboj,drží jak prilepené,treba kvalitné zimné 15násky obuť 195/60 alebo 205/60 a sportpaket podvozok+ rozpera a podrží dobre v zákrute aj na 15náskach,ked sú značkové a kvalitné a nie sú muc opotrebované ,horšie ked narazíš na ľad v zákrute :-)))
BrunoSoprano napísal:
nič sa neboj,drží jak prilepené,treba kvalitné zimné 15násky obuť 195/60 alebo 205/60 a sportpaket podvozok+ rozpera a podrží dobre v zákrute aj na 15náskach,ked sú značkové a kvalitné a nie sú muc opotrebované ,horšie ked narazíš na ľad v zákrute :-)))
skoki napísal:
to nemozes myslet vazne, ja som tiez daval rozperu a teda ziadny velky rozdiel to nie je, urcite to pomoze v hranicnych situáciach kedy sa ti nebude az tak krutit kasna a menit geometria, ale ze vdaka nej mozes ist o 50 viac
RIO_BMW napísal:Z BMW style ste si objednali tú rozpernú tyč na 320d,tam uvádza, že to nieje pre 4-valce,ale pre 6valce, ale e46 320d 100kw neni 6 valec, či ?