... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Avenger napísal:
F10 4,4 biturbo V8 = 7stupnova DSG prevodovka
chefino napísal:A v skutočných športiakoch sú zasa sekvenčné prevodovky.
blavak1 napísal:
Aj E60 5.0 V10 má 7-speed SMG A manuál 6 stupňovú
eko.fresh napísal:
E60 M5 manual este nevidela iba SMG
blavak1 napísal:
Iba pre Ameriku vyrábajú manuálnu prevodovku čo je troška padnuté na hlavu...
PeqpeK napísal:[OT] chlapi ja len ze poslednych par prispevkov je mega OT a vobec nie su k teme e46 330d, 320d automat vs manual [/OT]
TibiKE napísal:tak automat raz kupis ine nebudes chciet len si daj pozor tie lamely v prevodovkach aj ked sa o nich staras (menis olej a filter v prevodovke) svoju zivotnost kedze sa opetrebuvaju a kov z nich ubuda... ako mi bolo povedane tie prevodovky maju zivotnost max. 250 az 300tisic.... potom pravdepodobnost repasu cca 2000€... ale tak automat to je pozitok fakt
iwonapavlov napísal:Sotva som sa musela odsťahovať stroj, a to najmä v čase sklzu ... Obávam sa, že by som sa poradiť ... vodiči autobusov pre stroje, pokiaľ k chvále ...
iwonapavlov napísal:Sotva som sa musela odsťahovať stroj, a to najmä v čase sklzu ... Obávam sa, že by som sa poradiť ... vodiči autobusov pre stroje, pokiaľ k chvále ...
MiLoSP napísal:Z vlastnej skusenosti mozem len a len vynachvalit 330d manual.Ako bolo uz spomenute-nizsia sporteba,neni riziko ze sa ti vysype ako automat a oprava ta financne znici.Mozno by sa vela vas 2litrovych cudovalo,s akou spotrebou dokaze tento motor pri beznej jazde fungovat.treba si uvedomit aky to ma tocivy moment a co to znamena-mam na mysli,ze pri 6 valci s takou silou bezne jazdim po meste na 4ke a ten motor sa vobec netrapi.takze mame nizsie otacky-to znamena nizsia spotreba a aj mensia potreba radit hore dole...a ked to potrebujes,stlacis plyn aj viac ako za polovicu a vtedy nastane peklo dost casto jazdim cez donovaly a podobne "lahodne" useky a tam naozaj pocitite vyhody 30d,ked nemate problem obehnut 2 auta+ kamion na jeden krat bez zavahania.po kazdom takom manevri ti to auto vycari usmev ako malemu decku vianocny stromcek...takze jednoznacne odporucam tuto kombinaciu