Vie mi niekdo poradit ci vymontovat skrtiace klapki na sacom potrubi na E39 cital som ze sa lubia lamat a spadnut do valcov pojde auto normalne? nebude to robit problemi napriklad zo spotrebou alebo chod motora. Dakujem
vymontuj/zaslep, ja ich nemam od vyroby a nic mi to nerobi
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
nič sa s chodom ani spotrebou nemá stať, vlastne ak aj hej tak to ani nepocítiš, sú tam kvôli emisným normám, ale ani bez nich to nebude sadzomet neboj sa, takže preč s nimi
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
som debil... kde sú tie škrtiace klapky ? lebo mňa napadli tie prvé dve čo sú pred sacím potrubím na ASC a na plyn
Ex BMW E39 523iA 98" Cosmoschwarz Ex BMW E39 540iA 98" Kashmeerbeige ________________________________ BMW E36 318i LPG 93" Cosmoschwarz Audi S6 (C4) 4.2 Quattro
som debil... kde sú tie škrtiace klapky ? lebo mňa napadli tie prvé dve čo sú pred sacím potrubím na ASC a na plyn
v dizlovom sani
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov