caute chcem sa spytat ci sa mi oplati ist do e46 318i..jazdim skoro len mesto a kratke trasy 5km do prace a spet. vykendy tt-okolie..mal som 320d e46 100kw no to uz je moja byvala lebo som ju predal a chcem ist do benzinu lebo diesel sa mi neoplati ked nejazdim denne dlhsie trasy..tak som sa rozhodol pre 318i Facelift..dakujem za rady a nazory...pre auto si idem 20.12.2011
Byť tebou idem si po to auto hneď Veľmi dobrá voľba
ja ho chem ihned len kamarat potrebuje ist este na nom do nemecka do prace a pride 20.12 tak do vtedy musim cakat..lebo nove auto nema este na znackach..tak cakat a cakat..
foto uz je v pribehu...este musim investovat do prednej napravy 1000e a budeto tip top..auto mam dovezene z nemecka vsetko je ok len ta naprava pruziny zrezane niekto chcel dat dole a zrezal..jak j...!riadeniev pic...!silenty capy
mal som E46 318i ale s tym novsim 1995cm3 motorom 105kw 143PS to auto ide super len ta spotreba v meste mnimilane 8 a v lete s klimou pod 10 L nepojdes preto som si tam dal plyn
ale slabsi motor by som od toho nebral spotreba je sice nizsia ale vykon je to predsa tazke auto