... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
avs.roy33
Autor témy
Kraj: Zahraničie

nizke otacky motora

Nedeľa, 4. Decembra 2011, 12:40

zdravim vas! pred istym casom som spozoroval problem s otackami motora na mojom 523i. pokial auto stoji na mieste, motor po par sekundach znizi svoje otacky na nejakych 500/min a citim, ze auto sa lahko "trasie". Pocas jazdy sa mi uz stalo, ze motor podla mna nebol v optimalnych otackach a kara bola nejaka "lenivejsia". Sviecky mam zn. Bosch a menil som ich zhruba pred 15timi mesiacmi. Asi pred poldruha rokom som bol na diagnoze, kde mi chlapik oznamil, ze mam hlasenu chybu "ignition coil" na 1. a 2. valci. Nevenoval som tomu nejaku velku pozornost, kedze auto sa spravalo uplne bezchybne a bez znaku akejkolvek problemovosti. "Ignition coil" mozem do slovenciny prelozit ako zapalovaciu cievku. Celu sadu na vsetkych 6 valcov mozem bez problemov kupit. Otazka vsak znie, ci je chyba prave v tomto a tym padom nemusim ist znova na diagnostiku za £45 a jednoducho to vymenit, alebo mam vyhodit prachy za dalsiu diagnostiku a dozvediet sa tam to, co si vlastne myslim = vyhodene peniaze? Alebo to moze sposobovat nieco uplne ine? Poradte prosim ak mozete! Dakujem! :smile:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných