... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
kubko45 napísal:pozri ak mam riesit vykon tak si kupim 3 liter ja riesim spotrebu a 318i myslim nie ziadny lenivec a neviem naco je do mesta 3 liter....a skus auto startovat 5 krat do dna na presun po meste ked je vonku -10.... takze tak a osobne videl malo aut s predhrevom
Rottwa napísal:Benzin, kazdy den robim 60-80 km. Diesel nikdy, skodi to usiam.
Rottwa napísal:Benzin, kazdy den robim 60-80 km. Diesel nikdy, skodi to usiam.
TT-SIMIK napísal:Aj plyn je riešenie,ale ja by som si do bmw plyn nedal ani zadarmo keby mi ho ponukali, je to druhoradé palivo,ktoré nemá take kvalitne vlastnosti ako benzín a diesel,ale čo sa týka zohrievania,tak je jasne že benzín sa zohreje 2-3x rychlejšie,podla toho či na benzíne funguje predohrev(do roku 2000 mali E46 webasto a od roku 2000 elektrický príhrev),mne sa auto zohrieva tak do 7km,pri silnom mraze,ale kurirwuž po 2km...benzín rychlejšie,ale táto nema už nikam nevedie takže myslím,že zbytočne sa opakovat, vzorec je na začiatku.....
lovec31 napísal:chlapy ale teraz realne....ked tu vravite male trasy tak benzin....kolko vam zozere na kratke trasy benzin?hlavne v zime? natocis zapne sitic povrcis vypnes a znova to iste....mam diesel a maximalnu spotrebu v zime na kratke trasy som mal 7,6...na benzinaku ratam cez 12...