... všetko o BMW ...

velmi sa mi paci ze su tu skoro vsetci ochotny poradit popr.aj pomoct,no ale idem k teme,mam ale otazku z mierne ineho sudku,mam uz multifunkcny volant aj vsetko funguje len sa mi nepaci ze je to ten stary 4ramenny a ja by som tam chcel dat ten novsi trojramenny ,myslite ze by som  tam mohol narazit na nejaky problem?
  velmi sa mi paci ze su tu skoro vsetci ochotny poradit popr.aj pomoct,no ale idem k teme,mam ale otazku z mierne ineho sudku,mam uz multifunkcny volant aj vsetko funguje len sa mi nepaci ze je to ten stary 4ramenny a ja by som tam chcel dat ten novsi trojramenny ,myslite ze by som  tam mohol narazit na nejaky problem?peligro napísal:chalani chcem kúpiť štvor alebo trojramenný multifunkčný volant na bmw e39 r.v. 11/20002
ale aby bol kompletný, volant, slimák, káblovačka....
ponúknite
Ďakujem
mato530dM napísal:nazdar machri,novy clen sa hlasi,pred nedavnomsom kupil 530d a odvtedy som na tejto stranke pomaly kazdy denvelmi sa mi paci ze su tu skoro vsetci ochotny poradit popr.aj pomoct,no ale idem k teme,mam ale otazku z mierne ineho sudku,mam uz multifunkcny volant aj vsetko funguje len sa mi nepaci ze je to ten stary 4ramenny a ja by som tam chcel dat ten novsi trojramenny ,myslite ze by som tam mohol narazit na nejaky problem?