Zdá se že to nemáš spárované,když zmáčkneš ON tak by mněla dioda asi 5 s. svítit,pokud bliká tak není spárovaná nebo je mimo dosah.Nevím jak je to u tebe ale X5 E53 má pojistku v pravém zadním blatníku v té přihrádce je to 5Am pojistka,Vytáhneš ji na 5s. nasadíš zpět a do 5s musíš zmáčknout a podržet na ovladači OF,dioda svítí pokud bliká není spárováno.
neviete kde sa moze nachadzat e53 4.4 L nezavisle kurenie?nechce sa mi valat v pod autom v snehu ,aby som nasiel vyfuck.v pocitaci sa da nastavit nejake spustenie,ale to je asi iba ventilacia.
Prosím o radu s X5 E53 r.v.2006. Dokoupil jsem Telestart T91 a nechce se bufik rozjet. Zapojil jsem 1 + 12V, 6 zem a 2 data, případně na 3 impulz 12v cca 5sec. Nenaskočí ani při přivedení přímo 12v na ovládací vodič (bílozelený). Nemůže na to mít vliv venkovní teplota? Mě se totíž normálně spouští až při cca - 3st. Děkuji Kortys
Nechal jsem si překodovat topení na nezávislé. Vše je OK, nechá se zapnout jak na navigaci tak ovládáním z kufru. Topení naběhne, po chvíli se zapne inter. větrák, ale běží to max. 9-10min. (řekl. bych že na to má vliv venkovní teplota) Při -5st. to běželo asi 5min. , při -18st. asi těch 10min. Jedná se o X5 E53 r.v.2006. Dík Kortys.
Vďaka za link . Dočítal som sa, že ten vw-webwsto nie je vhodné do BMW (Hlavně musíš mít telestart, který spíná trvalých 12V), a tá T91-ka nemá trvalých 12V, len keď je auto prebudené.
Musis koupit T90, ta spina trvalych12v. Kupoval jsem ho na www.skodateile.cz. Je s logem Vw a ocesane, neda se programovat jako orig. Webasto, ale k nicemu to nepotrebujes. Kortys
Pán Šíp bol veľmi ústretový dokonca bol ochotný "opraviť" faktúru na "oprava nezávislého kúrenia " , tí z Vás čo sa občas stretnú s odpismi to pochopia...
_______________ 2002 X5 E53 3.0d ex Nissan Note Ex Daewoo Nexia Ex
Ten tip z poľska je dobrý? Má to niekto odskúšané?
BMW Telestart T91 KIT Reception range up to 1.000 meteres New functions are available : Feedback Function - short flashing signals every 2 sec. Operating time can be set from 10 to 120 min Heating / Ventilation Mode Compatible with Webasto heaters : Thermo Top E Thermo Top C Thermo Top P Thermo Top V Thermo Top EVO and systems with Timer 1533 Wiring diagram: PIN 1 +12V PIN 2 - digital W-BUS PIN 3 - analog +12V when ON ( 10-120min ) PIN 6 GND Scope of delivery : T91 - Receiver T91 - Key FOB Antenna Wiring Producer’s code: BMW_T91N
teda vcera ste ma tak nazhavili s webastom, ze som kupil priatelke do Golf5 a aj sebe do A6... Ked je uz tak zima, nech to kuri. Uz len zapojit, to bude este sranda
ahojte, nema prosim niekto zapojenie pinov v konektoroch na webaste? Viem ze sa tu riesi BMW,ale ja to chcem strcit do A6. Je tam 2-pin,3-pin a 6-pin...