... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 22
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Stefo1248
Auto: paraolimpiada
Kraj: Banskobystrický

Re: Spoľahliví predajcovia

Streda, 31. Augusta 2011, 21:19

takže doplnam koment ku predošlemu mojmu prispevku.
takže po 3.týždnoch cakania som ani nedostal odpoved,či už na klube alebo z mailu na www.autoledky.sk
u mna maximalna nespokojnost..a radšej si zoženiem z inokade ako objednat z tadialto.... :roll: ](*,)
Audi TT Quattro 260ps
Ex:E39 530ia lpg
Ex:E46 328 ci lpg
Ex:Bmw R1150R
Ex:E46 320D 200ps

Riccardo
Auto: E36 316I Compact
Kraj: Košický

Štvrtok, 1. Septembra 2011, 11:09

snáď nie som až tak OT, ale čo tak spísať zoznam spoľahlivých predajcov hneď do prvého príspevku a aktualivovať ho ak sa niekto pridá? :-s
Ottík e36 316i Compact -Niečim sa začať musí! ;) -> Story!

pajo30
Auto: E39 525d M57
Kraj: Žilinský

Pondelok, 5. Septembra 2011, 13:17

má niekto skúsenosť s TEMPUS BAVARIA v Poprade ???

petkonarcis
Auto: BMW e92 335d Dracing
Kraj: Nitriansky

Piatok, 9. Septembra 2011, 12:01

Skúsenosť z Rijabavaria Nitra: Veľmi nespokojný, bavia sa so mnou jak z kktom, všetko chcú aby som kupoval u nich, pri tom za služby by som rad zaplatil, ale to im nesedí. Takže pokial nemaš najnovšiu X6, a nenehaš ich s ňou robiť, čo sa im zachce, tak sí zlý klient a nemajú záujem... A keď sa nedajbože spýtam na ceny, tak z posmechom vykrúcajú ksicht, že som si vôbec takú drzosť dovolil, na všetko sa musia chodiť vypytovať servisákov, okrem toho po telefone sú skúpi na info... Byť ich nadriadený, tak ich tam poriadne preriedim...Tam už teda nepáchnem.
BMW e92 335d D-racing ex
BMW e90 330i ex

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 15. Septembra 2011, 09:42

ja tu chcem poukazat na moju dobru skusenost s chalanmi co maju "selfservis" v trnave. A hlavne kvoli tymto dovodom:

-neojebavaju. proste potrebujem nejaky nahradny diel, tak sa narovinu spytaju, chces od takeho alebo takeho vyrobcu, za taku, a taku cenu, alebo polsku picovinu. Cize sa mi nestane, ze zaplatim plnohodnotnu suciastku a dostanem smejd.
- casova flexibilita. Ja auto potrebujem k praci, cize ked mi auto musi stat v servise, tak som nahraty. tu sa da s chalanmi paradne dohodnut, ze sa da prist napr. na vecer o piatej, a vedia aj potiahnut do hlbokej noci. (napr vymena prednej napravy na trojke, o troch v noci skoncili)
- vzdy som mohol byt pri aute, ked sa na nom robilo.
- a najviac co sa mi paci, je zmysel pre detail. napr. chybal nejaky srob na spodnych plastoch, tak sa na to nevysrali, a dali tam nahradny.

Jednoducho, auto uz len servisujem u nich

Daniel bj
Auto: BMW X5
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 15. Septembra 2011, 22:40

Crumar -OK!!

100RM
Auto: e61 550i
Kraj: Bratislavský

Sobota, 8. Októbra 2011, 23:32

KAMIL740 - mozem len doporucit !

BMWslav
Auto: F22 M235i

Utorok, 11. Októbra 2011, 19:28

jaro (DSauto.sk)- maximalna spokojnost, tovar dosiel par krat hned na druhy den!
Krasne ceny, odporucam dalej

zobral aj spet tovar co som ja nechtiac blbo objednal!

postovne bolo zdarma

9,9/10
Naposledy upravil/-a BMWslav v Streda, 19. Októbra 2011, 18:55, upravené celkom 2 krát.
Aktual: F22 235i

Ex E92 335xi
Ex E46 330i
Ex E46 316Ti
Ex E36 316i

BMWslav
Auto: F22 M235i

Streda, 19. Októbra 2011, 18:53

Martin46 - somvelmi spokojny, bral som Angel eyes, vsetko mi vysvetlil a dal mi optimalne riesenie.

Akurat dost vysoke postovne.

9,8/10
Aktual: F22 235i

Ex E92 335xi
Ex E46 330i
Ex E46 316Ti
Ex E36 316i

ancaaa
Auto: e46 330ci

Nedeľa, 23. Októbra 2011, 14:25

Bagoo palec hore , vrtula kupovana u neho pred vyše dvoma rokmy stale fakči jak hodinky :-)
E46 330Ci SMG1

život je hra,hrajte ju naplno...

kezz
Auto: BMW E46 330XD 150kW

Štvrtok, 3. Novembra 2011, 20:20

DS AUTO (Jaro, Miso, Erik, Palo) palec hore. Vzdy najlepsie ceny, rychle dodanie a ochota poradit, to sa dnes ceni :D

jaro

Utorok, 8. Novembra 2011, 17:43

kezz napísal:
DS AUTO (Jaro, Miso, Erik, Palo) palec hore. Vzdy najlepsie ceny, rychle dodanie a ochota poradit, to sa dnes ceni :D

:lol: si vymenoval skoro všetkych ale jedneho si ešte zabudol,mame aj Patrika
BMW F700 GS 2014
BMW 5 (F07) GT 530d xDrive 2010
E46 touring 330xd 150kw 12/2003
E46 touring 320d 110kw 12/2001
E36 touring 316i 75kw 7/1997
E30 sedan 316i 73kw 8/1989

peterr369
Auto: BMW 323i
Kraj: Nitriansky

Streda, 9. Novembra 2011, 13:27

zdravim vcetkych na fore.som tu novy a vsimol som si ze tu je aj takato rubrika co ma aj dost tesi pretoze by som chcel poukazat na bmwdielytt.
no moja skosenost ze uz nikdy viac.ten v brestovanoch majstrer sveta ochota ziadna a poznam aj dost ludi co sa dohodli na jednej cene a ked si prisiel pre auto tak bola vyssia.taktiez som videl jedno auto co po jeho klampiarskej prace vyzeralo hrozne.
moja skusenost hrozna s bmwdielytt uz nikdy viacej.arogancia neochota a neseriozne jednanie
ja neodporucam !!!!!!!

tomas20
Auto: f31 320xd
Kraj: Bratislavský

Streda, 9. Novembra 2011, 21:54

petkonarcis napísal:
Skúsenosť z Rijabavaria Nitra: Veľmi nespokojný, bavia sa so mnou jak z kktom, všetko chcú aby som kupoval u nich, pri tom za služby by som rad zaplatil, ale to im nesedí. Takže pokial nemaš najnovšiu X6, a nenehaš ich s ňou robiť, čo sa im zachce, tak sí zlý klient a nemajú záujem... A keď sa nedajbože spýtam na ceny, tak z posmechom vykrúcajú ksicht, že som si vôbec takú drzosť dovolil, na všetko sa musia chodiť vypytovať servisákov, okrem toho po telefone sú skúpi na info... Byť ich nadriadený, tak ich tam poriadne preriedim...Tam už teda nepáchnem.

ja som kupoval moju jednotku u riaditela prevadzky, po kupe sa karta otocila a odvtedy, ked tam dojdem tak som nikto a pritom mam ich auto... dokonca pri pri predavani auta mi povedal, ze pojde sa so mnou previest na pumpu, aby mi vysvetlil co a ako, no prisiel druhy zakaznik, nasledovala otazka ci treba este nieco a bol som vybaveny 8-[

naopak v araveri - audi nitra, pan benc, ak by ste tam nahodou zabludili, to je pan predajca...

Jannci napísal:
ja tu chcem poukazat na moju dobru skusenost s chalanmi co maju "selfservis" v trnave. A hlavne kvoli tymto dovodom:

-neojebavaju. proste potrebujem nejaky nahradny diel, tak sa narovinu spytaju, chces od takeho alebo takeho vyrobcu, za taku, a taku cenu, alebo polsku picovinu. Cize sa mi nestane, ze zaplatim plnohodnotnu suciastku a dostanem smejd.
- casova flexibilita. Ja auto potrebujem k praci, cize ked mi auto musi stat v servise, tak som nahraty. tu sa da s chalanmi paradne dohodnut, ze sa da prist napr. na vecer o piatej, a vedia aj potiahnut do hlbokej noci. (napr vymena prednej napravy na trojke, o troch v noci skoncili)
- a najviac co sa mi paci, je zmysel pre detail. napr. chybal nejaky srob na spodnych plastoch, tak sa na to nevysrali, a dali tam nahradny.

mozem potrvdit, tiez dobra skusenost

a takisto aj Martin46, vzdy ochotny pomoct, poradit a pomerne rychle dodanie :wink:

michaltt

Štvrtok, 10. Novembra 2011, 19:34

Jannci napísal:

Mozem potvrdit, mal som najprv obavu dat auto do servisu kedze mi ho servisuje kamarat, ale musim povedat ze chalani maju prijemny pristup, su rychli, precizni, ochotni vysvetlit a porozpravat sa ohladom priebehu montaze. Samozrejme skvele ceny za robotu.

Takze odporucam AutoKricek na Srobarovej smerom na cukrovar (pre ludi z okolia trnavy) :thumbup:
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 22

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 231 neregistrovaných