... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

bmwtt.sk

1soda
Autor témy
Auto: e90 325d
Kraj: Bratislavský

ovladanie fonu hlasom-nemcina ,da sa prepalit na iny jazyk?

Streda, 5. Októbra 2011, 20:49

mam na e90 radio bmw profesional s BT....na volante tlacitko mobil...a hlasove ovladanie ,alebo nieco podobne....som z toho jelen ,ale dotycna ktora sa ma po nemecky pyta ci meno ci cislo je celkom vytrvala a pyta sa ma to kym nieco zo seba nevypotim po nemecky :D..... da sa to prerobit na cestinu,ci slovencinu? ...ci pripadne typy na ovladanie ...dik

Užívateľov profilový obrázok
Zemo
Auto: F36 435d

Re: ovladanie fonu hlasom-nemcina ,da sa prepalit na iny jaz

Štvrtok, 6. Októbra 2011, 10:48

Neviem ci sa to da prepalit. Ale pri zakladnom hlasovom ovladani (v ramci BT, nie ako priplatkova vybava) to funguje nasledovne - musis si najskor ulozit cisla ktore chces pouzivat do specialnej pamate - to sa da len cez hlasove ovladanie, cize jej pekne po nemecky nadiktujes cislo a meno. Neviem teraz spamati presne tie prikazy na ulozenie, asi "Name speichern". Niekde v navode by mal byt komplet zoznam povelov.

Na vytacanie staci povedat "Name", zenska sa spyta na meno, povies meno, zenska precita meno ktore si mysli ze si povedal a spyta sa ci ho chces vytocit, povies "Ja" a vytaca.

Ja to mam v kombinacii s Navi Business, takze je mozne ze tam bude nejaky rozdiel, ale kedze je to sucastou BT tak hadam nie. Ale videl som v akcii Navi Prof s kompletnym hlasovym ovladanim a to uz je ina kava, tam sa dalo zadat hlasom uplne vsetko.

1soda
Autor témy

Štvrtok, 6. Októbra 2011, 12:48

mam to presne ako pises......dost tucna zalezitost ked by to fungovalo,lebo ta zenska sa ta pyta dookola par krat ..aj zopakuje cislo,ak nerozumela a pod ...ani na 905ke ti takto ochotne nevychadzaju v ustrety :D

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Piatok, 7. Októbra 2011, 14:59

snad si naivne nemyslite, zeby nejake nemecke bmw robilo podporu hlasoveho ovladania pre nas mravci slovensky trh........

1soda
Autor témy

Piatok, 7. Októbra 2011, 17:11

Pointa odpovede ? neda sa napisat nie,nerobia to ? .....

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných