... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
ice.blade napísal:tak zbehni niekomu inemu kto ma lepsiu diagnostiku
ice.blade napísal:tak zbehni niekomu inemu kto ma lepsiu diagnostiku
ice.blade napísal:nieje to robene cez rele... ako by potom menili otacky el.sahary? rychlym spinanim rele?proste je signalovy kabel ktory riadi RJ el.sahary ktora je priamo na nej... ak to nerobi RJ el.sahary tak to robi nieco predtym... odporucal by som ist z autom na diagnostiku
tomikelly napísal:
no to je pravda to ma nenapadlopulzne sirkovou modulaciou riadeny stredavy motor tam asi nie je
no ak ti to neukazalo chybu tak je to cudne... vidim to uz len na ten snimac ak tam nie je este nejaka elektronika medzi tym...
TT-SIMIK napísal:A nemal si zapnutu klimu???Lebo vtedy ide stale aj ked je motor studený.....diagnostikou sa da krasne otestovat funkčnost vetraku...
ice.blade napísal:riadiaca jednotka na elektronickej vrtule... prerazeny vykonovy tranzistor... bud sa ti toci stale alebo sa netoci vobec... da sa na nete zohnat ina riadiaca jednotka alebo mozes kupit celu novu el. vrtuludruhovyrobne el. vrtule sa predavaju po 200 eur
ice.blade napísal:uz to sem nikdy nikomu nebudem pisat znova... chlape vytiahni niekomu z auta FUNKCNU el.saharu a vyskusaj si ju v aute a pojde ti... ak mas benzin vytahuj len z benzinu, ak disel len s dieslu...