... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
wixter
Auto: BMW E91 318d
Kraj: Bratislavský

Re: Vrzganie v zadnej casti interieru

Pondelok, 22. Augusta 2011, 22:05

to vrzganie som si vsimol aj ja v aute, a dam ti radu, zapni si radio,lebo ta z toho klepne... kaslem na to, urcite to nebudem hladat... aj ja som si kedysi vsimal kazde detailiky, len je to uplne zbytocne... ked si cital ze to robia aj uplne nove auta, hold je to potom jedna z chorob e60, tot sjo
-----------------------------------------------

E91 318d LCI
E60 530d - ex
E46 316i - ex

bimmer330d
Autor témy
Auto: BMW 530i e60
Kraj: Košický

Streda, 24. Augusta 2011, 23:08

To hej, ale ten motor ma tak krasny zvuk, ze mi je luto mat stale zapnute radio.

wixter napísal:
to vrzganie som si vsimol aj ja v aute, a dam ti radu, zapni si radio,lebo ta z toho klepne... kaslem na to, urcite to nebudem hladat... aj ja som si kedysi vsimal kazde detailiky, len je to uplne zbytocne... ked si cital ze to robia aj uplne nove auta, hold je to potom jedna z chorob e60, tot sjo

speq
Auto: F01 730d M-Packet

Štvrtok, 25. Augusta 2011, 15:35

mne trosku vrzgali okna obcas a tiez mi to strasne vadilo , prisiel som na to omylom ze su to prave oni , tak som kazde dal dole asi o centimeter , aj menej , proste iba som do toho tak tukol do kazdeho a uz to nerobilo a po case dokonca to aj prestalo robit same :)

bimmer330d
Autor témy

Streda, 21. Septembra 2011, 18:59

Pozeral som net a dalej patral co by to vrzganie mohlo sposobovat a vyzera to tak, ze som to objavil.
Na jednom BMW fore chlapik pisal, ze ten zvuk prichadzal z miesta kde je uchytena zadna parcela s defrosterom.
V servise to vyriesili tak, ze tie zadne prichytky, ktore drzia parcelu spojenu s defrosterom, obalili plstou a 2 roky ma uz klud od vrzgania.
Auto ide v piatok do servisu, tak potom dam vediet ako to dopadlo.

PS: Tie prichytky ten chlapik nazval "clips", ale to mi prislo ako najlepsie prelozenie toho slova, kedze klipsne si predstavujem inac ;).

wixter
Auto: BMW E91 318d

Streda, 21. Septembra 2011, 20:43

inak to vrzganie uz aj mne zacalo robit, da sa to prirovnat ako keby ti vonavy stromcek buchal o tapacir? cca
-----------------------------------------------

E91 318d LCI
E60 530d - ex
E46 316i - ex

bimmer330d
Autor témy

Štvrtok, 22. Septembra 2011, 08:00

Nie u mna je to ovela intenzivnejsie a cim dlhsie som chodil po nasich uzasnych cestach tym viac sa to zhorsovalo. Je to skor ako plast, ktory nie je dobre uchyteny. Proste mna to uz privadzalo do sialenstva, ale zajtra ide auto servisu, tak ako som uz spominal dam vediet.

wixter napísal:
inak to vrzganie uz aj mne zacalo robit, da sa to prirovnat ako keby ti vonavy stromcek buchal o tapacir? cca

bimmer330d
Autor témy

Piatok, 23. Septembra 2011, 15:48

Tak nakoniec to nebola zadna parcela, ale tretie brzdove svetlo a tesnenie zadnych dveri co robilo problemy, resp. co sposobovalo vrzganie.
Dufam, ze teraz uz bude v interieri pekne ticho ;).

BMW530dE60
Auto: BMW 530d E60

Re: Vrzganie v zadnej casti interieru- vyriesene

Streda, 15. Augusta 2012, 19:23

cavko,tiez mam ten problem,ja som zistil ze niekedy my rezonuju stupliky na zamykanie o obvod tej dierky v dverach kde beha pri zamykani a odomykani,mam tie stuplimy co je hore Mko,niesu origo.Tak isto som zistil ze na soferovej strane zadne dvere ta tapacira v strede co je na tom koza je v zadu odlomeni ten uchyt cize tam tyam to asi tiez moze vrzgat,,,zadne okno to iste,som rad ze som tu videl to video ze sa da vimenit to tesnenie zadneho okna pretoze to vyzera hrozostrasne.---diky moc my to pomolhlo to vidiet:D

BMW530dE60
Auto: BMW 530d E60

Streda, 22. Augusta 2012, 00:41

bimmer330d napísal:
Nazdar,

Pred mesiacom som si kupil BMW 530i M-paket (2005 - 24 700km) a vsetko bolo super az nedavno ked som sa vratil z dovolenky som si vsimol ze zo zadnej casti interieru vrzganie ako keby sa suchal plast o kozu. Deje sa to jedine ked idem cez nerovnosti a len pri malych rychlostiach. Zadna naprava je ok, dl som ju pozriet. Nieco som hladal aj na nete a nasiel som asi dva podobne pripady a dokonca dvom chlapikom to robilo na uplne novych e60kach. Ten zvuk vychadza z prietosru medzi zadnymi opierkami a zadnym sklom a na tych forach to volaju "rear parcel shelf". Boli tam aj nejake rady ako napriklad okraje tej police niecim vystuzit aby sa nesuchala o stlpik kde je zadny airbag (skusal som to ale ten zvuk pokracovl i ked nie tak intenzivne) a druhy hovoril, ze to je trenie platu o koze a treba natriet zadnu cast sedadiel voskom, tam kde je koza, ale ja nemam sklapatelne sedacky cize mi to nepride ako prakticke riesenie.
Ma niekto podobny problem aj vo svojom BMW, alebo mal?

Dik za pomoc

ja mam problem,v zadu asi za sedadlami,zadna prava aj predna tapacira sem tam nieco na palubovke na pravo pod oknom,,asi to ´´zalejem betonom do boha´´..ale ne,,setko budem riesit asi to porozoberam kupim nove uchyty na setko co sa da tesnenia,,a asi aj tu sadu co spominal srac na tie gumy natriet..:D

romann
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 13. Januára 2013, 15:13

mne tiez nieco vrzga v e61..sa mi zda ze to ide od kufra.....ide ma z toho j3bnut.....

biggiejr
Auto: BMW,e61-525d
Kraj: Prešovský

Pondelok, 14. Januára 2013, 17:59

romann napísal:
mne tiez nieco vrzga v e61..sa mi zda ze to ide od kufra.....ide ma z toho j3bnut.....

mne vrzga ta posrata roleta co zakryva obsah kufra.......ked pritlacim rukou k sedadlam tak pohoda

romann

Pondelok, 14. Januára 2013, 19:16

Ja som si tiez myslel,ze to je ta roletka,ale vcera som prisiel na to,ze to je kritka na zamok okna(kufroveho)..opravovali mi ten zamok,ci kabel a volako to tam asi zle dali....dnes som to dal dole a jazdil som po hrboloch a nic....vrzgot sa stratil....chvalabohu,lebo uz som bol sedivy

biggiejr
Auto: BMW,e61-525d
Kraj: Prešovský

Pondelok, 14. Januára 2013, 22:14

romann napísal:
Ja som si tiez myslel,ze to je ta roletka,ale vcera som prisiel na to,ze to je kritka na zamok okna(kufroveho)..opravovali mi ten zamok,ci kabel a volako to tam asi zle dali....dnes som to dal dole a jazdil som po hrboloch a nic....vrzgot sa stratil....chvalabohu,lebo uz som bol sedivy

zajtra to idem rozoberat.....uz sa tesim jak sa zas napi*****

romann

Pondelok, 14. Januára 2013, 23:02

To mas hned iba otvoris kufrove okno a das dole ten plast co zakryva zamok....a uvidis ci to je v tom....ak nie tak vela stastia pri hladani:))

steve
Auto: exE60, exF10, F26
Kraj: Žilinský

Utorok, 15. Januára 2013, 10:00

mám 523i r. 2007, skutočných 64000 km ( tiež mi to málokto verí ), a jazdením po našich "super" cestách vŕzganie pribúda z každej strany. Mnoho problémov skutočne vystihuje hneď prvá téma - zvuky, pazvuky a iné. A neveril by som koľko pazvukov pribudne vďaka tomu, že som na jeseň nastriekal silikónom tesnenia dverí a okien. Dúfam že po zakúpení Carbaflo KSP 105 to bude lepšie.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní