... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
michaltt napísal:pofot interier najprv
ice.blade napísal:ak chces pocut nazor za toto auto by som nedal ani 5000 eur... vybava tazky social... je pravda ze 105kw neni vela lebo nitko ich nechce a preto sa na SK nedovazaju vo velkom
Pietro318i napísal:tak to si zabil teraz ty vies o com pisesmyslim vybavu napr. parkovacie senzory a vyhrievane sedadla nenajdes len tak v kazdej trojke a u novsich je vsetko za priplatok co sa tyka motora kazdy place co ma 87kw
Vsak ma vsetko co sofer potrebuje vykon spotrebu dobru ze je tam splynovac klima a ostatne veci
A je skraselny mpaketovym naraznikom
ice.blade napísal:
ano, spravne, auto ma vyhrev sedaciek a senzory ktore kupis a domontujes za par drobnych, este je pekne ze mas radio na CD ale to je cele! len predny naraznik mas M sport paket 2 cize nemas vlastne ziadny paket = kolotocar paket sak sa na svoje auto pozri, ani klucky nemas v laku... mas proste social![]()
![]()
![]()
![]()
Gabricius napísal:105kw je malo ? toto si ako myslel ? mozes mi to tu vysvetlit ?
Pietro318i napísal:je malo v ponuke a nie malo koni
atticus napísal:Kedze tiez stale hladam kupu e46. Tak keby som pozrel toto auto tak ma hned odraza prave motorizacia a uz by som dalej ani nepozeral pretoze predajca si vacsinou asi neuvedomuje co ma pod kapotou a cenu prirovnava k dizlom alebo sestvalcom v rovnakom rocniku. Je to benzinak, ktory straca hodnotu ovela rychlejsie ako dizlak. Stvorvalec, ktory nicim nedominuje.
Velke + je ale fl. a pre mna ako nenarocneho sofera dostacujuca vybava.
Ale cenu by som si tazko trufol odhadnut kedze skutocne by som do starsieho stvorvalcia siel jedine za velmy vyhodnu cenu ( papierovo realnu cenu - zostatkova hodnota vozidla ) .