... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
majdo-dk napísal:fuha vies co netusim.... vobec neviem o akych klapkach pises...ja tam ziadne nemam ... :) no mozno mam ale neviem co myslis.... a mne wentilator nejde tak sa chcem oytat ze ci to moze byt cidlo co je na jednej hadici...proste snimac teploty chladiacej... ci moze byt pokazene to a ze ci ho staci vymenit alebo to je nieim inym.... lebo ked ventilator zapojim napriamo tak ide len ked sa prehrieva motor mi ho vobec nepusti....a ak tak neviete kolko moze to cidlo stat???? a ci ho kupim aj v daakej predajni alebo len original v BMW???
TT-SIMIK napísal:Všetci tie viečka nedotahujte jak kone, dotiahnut a nasledne povolit,je na viečku citit vôla ako to má byt správne,to je na pretlak v systéme!!!!
TT-SIMIK napísal:Tak ti tlakuje systém,niekde to fuka, ja to mám zatiahnuté ako som písal a NO problém a včera som išel 180-200 po dialnici 150km,takže kde bude chyba......???Každá piata 318i ma problém z fuknutým tesnením.....treba si uvedomit že máte 318 nie 330i.....)))))
Kubo320d napísal:takze pani toto musite vidiet a rovno sa pytam co to mohlo sposobyt? neprehrial sa mi len zrazu puklo a bolo no nejde mi ventilator RJ je v p... no a na zaklade toho predpokladam ze to rozdrapilo len mi nejde do hlavy ci tlak vody zrejme aj zle odvzdusnena sustava ci by toto dokazala alebo mi povolilo tesnenie pod hlavou?? ako to zistim??
TT-SIMIK napísal:Tak ti tlakuje systém,niekde to fuka, ja to mám zatiahnuté ako som písal a NO problém a včera som išel 180-200 po dialnici 150km,takže kde bude chyba......???Každá piata 318i ma problém z fuknutým tesnením.....treba si uvedomit že máte 318 nie 330i.....)))))