Zdravim,
Vocogo: uvaril som motor (odysla vodna pumpa). Vymenena za novu vodna pumpa, termostat, prasknuta expanzka, viecko, hadice z expanzky atd... prosto vsetko

Aktualny stav: voda se nestraca, v expanzke nieje olej, voda nieje v oleji, motor po kontrole a uvareni prezil, auto ma vykon a a je proste OK.
S autom som najazdil uz asi 500km, drzi teplotu ako ma, ohreje sa adekvatne pocasiu ked je chladno tak to trva dlhsie, ked teplo tak se zahreje skor ALE uz se mi dva krat stalo ze mi z nicoho nic zacne teplota rast rychlo hore. a to tempom ze pri stati v kolone som zo stredu u cerveneho pola do pol minuty. Ako som vyskoleny z poslednych tyzdnov tak teplotu sledujem neustale, takze to zachytim v zarodku a zatial som mal vzdy kde nuzovo na chvilku auto odstavit

Kazdopadne po pol hodine, co teplota klesne se zase auto "ukludni" a funguje veselo dalej a vsetko sa zda byt v poriadku.
Uz vubec neviem co by to mohlo byt, vymenene snad vsetky mechanicke veci co by to mohli ovlyvnit, nebo se pletiem

Ako naprosteho lajka me napada snad len zoxidovany drat napr. k termostatu? ze chvilku vali v pohode a inokedy sa napriklad bez prudu sekne v privrenej polohe? Fakt neviem... Nejake napady, bo ja som uz strateny...

Vopred vdaka