... všetko o BMW ...
GhostSK napísal:
kks napis to este raz bo som z toho ... kde to jedaj obrazok abo co
DODIKKE napísal:
NA KKT TI JE OBRAZOK AJ TAK NEVES CO A JAKO TREBA SNIM TREBA HO PREMERAT OHMI A TAK.....
GhostSK napísal:nepomeram ho a vymenim ho....pokial viem si mi menil aj odvetravanie skrine ci coho a na diagnostike mi vyhadzuje ze je v riti....
a zas tiez nenecham auto stat pokial sa tebe nebude chciet prist a mi pomoct...vcera si sa mal ozvat a neozval si sa...
GhostSK napísal:nepomeram ho a vymenim ho....pokial viem si mi menil aj odvetravanie skrine ci coho a na diagnostike mi vyhadzuje ze je v riti....
a zas tiez nenecham auto stat pokial sa tebe nebude chciet prist a mi pomoct...vcera si sa mal ozvat a neozval si sa...
jararak napísal:jozo, ti kupim okuliare, som napisal ze snimac nasavaneho vzduchu ukazuje 150, nie ze tolko ma vzduch, isli sme nato zlava, sprava, vyhodila to jak inpa tak DIS, DISko to vyhodilo ako za hlavnu zavadu preco motor nestartuje. 13e za to blbe cidlo nieje vela, horsie ze treba polku sania dat dole a cakat do stredy na diel :)
LuCKy napísal:Ak je snimac teploty nasavaneho vzduchu KO (co zjavne podla diagnostiky je) alebo je odpojeny, tak motor nenastartuje, pretoze tento snimac vyuziva riadiaca jednotka (okrem ineho aj) pre vypocet davkovania paliva pri starte.
Vymenit ho nie je zlozite, netreba toho vela rozoberat.
LuCKy
jararak napísal:dodi, to preco stale jak keket citujes, vedla toho je odpovedat, bol by z toho ovela mensi bordel, taktiez co keby si odpovedal na 20 otazok do jedneho a nie kazdemu samostatne, tak su zbytocne zajebane 2 strany a vyznam to nema ziadny
ohladom toho odvetravania - povedala mu to moja inpa/dis a chlapikova boshka
GhostSK napísal:ked mam vela penazi jozko :) tak to nekam odnesiem :) a ked musim dat kamosovy 3kila za to ze pride vymeni a ododie tak radsej to zanesiem za 200 ecka do servisu :) treba mi snimac kluky ale v dobrom stave treba m iten snimac na chladic a palivovy filter. teda ak to mam v tom ak nie tak jedine imobilizer RJ alebo ja uz neviem.