... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

bmwtt.sk

Andy7391
Autor témy
Kraj: Prešovský

Servis na BMW - vychod SR

Pondelok, 15. Augusta 2011, 08:11

Zdravim pani,
potreboval by som poradit, aby ste mi odporucili nejaky dobry servis na BMW na vychode SR (najlepsie nejakeho garazmajstra na BMW) V origo servise v PO sa spravaju ako polobohovia a ich vykony su amaterske :-/
A este podotazka, myslite ze je potrebne vymenit olej v automate E61 525xd r.v2008, veeeelmi vysoky najazd km :D A ak ano tiez je niekto kto sa tym zaobera? Lebo ja fakt autorizovanemu servisu neverim :-(

Dakujem za odpovede =D>

Užívateľov profilový obrázok
eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Re: Servis na BMW - vychod SR

Pondelok, 15. Augusta 2011, 08:24

Pozri obchodnu sekciu... ohladom automatov je tu lubomt

Opravy, repasy, servis,demontáž a montáž,výmeny olejov v automatických prevodovkách,adaptácia,diagnostika. Všetky typy osobných automobilov. Robíme komplet servis automatických prevodoviek, skoro všetky diely skladom, opravy a repasy prevodoviek zväčša do 3-4dní, diagnostika závad. Robíme aj automatické prevodovky vo veteránoch. Bližšie info na tel.č. 00421 908 777 779 Ľubo Križák, 00421 918 732 670 Juraj Šedaj Adresa: PRÍBOVCE 25, okres MARTIN

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3

Pondelok, 15. Augusta 2011, 08:42

Andy7391 napísal:
Zdravim pani,
potreboval by som poradit, aby ste mi odporucili nejaky dobry servis na BMW na vychode SR (najlepsie nejakeho garazmajstra na BMW) V origo servise v PO sa spravaju ako polobohovia a ich vykony su amaterske :-/
A este podotazka, myslite ze je potrebne vymenit olej v automate E61 525xd r.v2008, veeeelmi vysoky najazd km :D A ak ano tiez je niekto kto sa tym zaobera? Lebo ja fakt autorizovanemu servisu neverim :-(

Dakujem za odpovede =D>

Ozvi sa mi do ss, olej poriesime a servisaka tiez....

MateX3
Auto: firemné :-)

Utorok, 16. Augusta 2011, 18:22

Andy7391 napísal:
Zdravim pani,

Dakujem za odpovede =D>

So servisami to máš tak.
Veľa nezarobia. A autorizované predajne majú servis iba kvôli reklamáciam. Regnum ani Tempus sa servisom neuživia. Musia sa držať pravidiel - je to frančíza - predávať čo najviac áut za čo najvyššie ceny.

Takže späť k servisu. Najlepšie je spoznať sa s niekym šikovným, určite tu na fóre je dosť šikovných, len si musíš zvyknúť priplatiť za servis u šikovných. To že chceš zjednať cenu aby bola pre teba najlepšia, to ti neprejde. Žiaden servisák ti nebude robiť sluhu za drobné.

Alebo si budeš riešiť servis sám. Polož si otázku, komu z tých servisákov záleži na tvojom povoze?

Ja nemám problém zaplatiť za dobre odvedenú robotu aj žiadanú cenu. Len musí byť platca dph , alebo mať veľmi dobré ceny :P

Aby servisak mohol vykonávať činnosť, potrebuje množstvo drahého náradia, zdvihák a priestory. A samozrejme filipa. Len ten filip je neoceniteľný. Na všetko ostatné musí vziať úver.

A na záver sú reklamácie. Keď dobre nedostane zaplatiť, tak ho naháňa nočná mora, že sa ti niečo dodrbe a on to bude musieť na vlastné náklady odstrániť - t.j. vznikne mu strata peňazí a zákazníka - a on to bude rozprávať ďalším o neschopnosti toho servisu.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní