... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
MaT0 napísal:Ahojte,
prednedavnom som sa rozhodol, ze na autom hodim sportovejsie obutie a podvozok - konkretne 18" disky s gumami 225/40/R18 v predu a 255/35/R18 vzadu.
Podvozok je Mpacket tlmice + H&R pruziny.
Podla vsetkeho co som tu cital, by to malo bez problemov sadnut, no mne to sucha.
Ked som v aute sam, je to relativne OK. Akonahle je nas ale viac, sucha prava zadna. A ked je plne nalozene auto, tak suchaju vsetky styri![]()
![]()
Najviac ma znepokojuje ta prava zadna guma, nakolko lava vyzera byt pri beznom zatazeni v poriadku. Bol som s tym uz v dvoch servisoch (bohuzial neoficialnych), no povedali mi ze tam nic zle nie je.
Viete mi niekto poradit co s tym? pripadne nejaky servis (okolie BA), kde by mi aj realne vedeli povedat co s tym je a ako to odstranit ? Kolies ci podvozku by som sa nerad vzdaval, nakolko to cele vyslo celkom dost, no uz pomaly zacinam rozmyslat aj nad tym
MaT0 napísal:Geometriu to ma spravenu komplet. Odklon bol sice vacsi, ale bol upraveny na korektne hodnoty.
Preto mi hlavne pride zaujimave, ze je problem (hlavne) len na jednej strane - keby tie disky/gumy nepasovali, tak by to nesedelo vsade..
brunog28 napísal:ja som mal tiez ten problem a ako tak pozeram po bmwckach ,tak vacsina ma lave zadne viac odklonene...ja som minuly vikend vymenil celu polnapravu a hned to bolo lepsie...ale i tak bolo to lave viac odklonene,tak som to upravil tym excentrom a teraz je to ok....no mam 225ky vzadu a myslim,ze 255ky by mi urcite suchali.....
skoki napísal:Ahoj, ja som tiez daval na mojho touringa podvozok a 18 kolesa a taktiez mi suchalo velmi prave zadne koleso, podvozok mi menil semtex a hovoril ze vsetky bmw maju zadnu napravu viac vychylenu do prava, ja som to riesil vyvalcovaním lemov, nie je to vobec vidno stacilo len zavalcovat lem zvnutra... ake mas ET na diskoch?
BMino napísal:tie disky su original?
mam tu istu kombinaciu a auto mi nesucha vobec
skoki napísal:ja mam teda ten isty rozmer ako ty a tiez ET 35 - na coupe to nesuchalo ale na touringu ano... daj spravit tie blatniky a bude to ok
MaT0 napísal:
ET musim este pre istotu skontrolovat, no mam taky pocit ze 35. Coz ked tak pozeram je dost malo (myslim ze 47 by malo byt). Kazdopadne skusim nezabudnut a omrknut to![]()
Nie su origo, su to repliky baworackych. Konkretne su to BMW E90 M3 design 18"
.. a nesucha ti to ani ked mas plne nalozene auto?
BMino napísal:
nie, ani ked taham vozik alebo niake auto a ani ked som nalozeny postrechu