... všetko o BMW ...
Aligator napísal:Toto som ani nepocul

i ked to nebude nic moc ale aspon pokecame dame klobasku a hotovo
 i ked to nebude nic moc ale aspon pokecame dame klobasku a hotovo 
mareko258 napísal:akcie su fasa, ale treba ist uz aj dake tie dukaty zarobit....hehe
zmätkar napísal:Ale prosim ta furt len dukaty.
Su aj dolezitejsie veci ako napr. rodina rodina bmw.

dnes som ta stretol na dialnici do BA si siel s takym priveskom,ze: ford focus st
  dnes som ta stretol na dialnici do BA si siel s takym priveskom,ze: ford focus st

adamo napísal:skor ST jeho brata

mareko258 napísal:
eeeeeeeeeee, pekne, mal si blikat. hehehe, sli sme aj s Brotherom to Alp si kusok nervy potrenovat, ale za 3mesiace zas sa idem domov a dufam ze uz na stalo.....

. ale ten rozdiel je znacne citit, hoc v tvojom pripade, ked su sedacky o niekolko rokov novsie tak este z nich nieco vies dostat :).
. ale ten rozdiel je znacne citit, hoc v tvojom pripade, ked su sedacky o niekolko rokov novsie tak este z nich nieco vies dostat :).jararak napísal:je to ine zuzo, btw podarilo sa ti to na prvy krat? lebo ja po prvom pokuse mam jednu sedacku taku troska flakatu, a stredova opierka vzadu je biela, kecal som potom s duplom a prisiel som nato ze prilozeny navod je tak trochen na rit. ale ten rozdiel je znacne citit, hoc v tvojom pripade, ked su sedacky o niekolko rokov novsie tak este z nich nieco vies dostat :).
btw vraj glyptolyne cistic na kozu je este lepsi, len tolko som zase neexperimentoval.

aspon na oko, aj ked som potom vycistil leather cleanerom, tak slo z nich dost sajrajtu, a hned po ocisteni boli take fajnove matne ako new koza, a potom pockal kym poriadne vyschli a siel balzam, a fakt dole klobuk su krasne rovno merne na kazdom kusku matne ako nove, nezbadal som nikde ziadne flaky ani nic......
 aspon na oko, aj ked som potom vycistil leather cleanerom, tak slo z nich dost sajrajtu, a hned po ocisteni boli take fajnove matne ako new koza, a potom pockal kym poriadne vyschli a siel balzam, a fakt dole klobuk su krasne rovno merne na kazdom kusku matne ako nove, nezbadal som nikde ziadne flaky ani nic......

Ako išla dole špz lepená obojstrannou páskou?
  Ako išla dole špz lepená obojstrannou páskou?