Po tom co moj posledny pasazier razantnejsie praskol dverami, okno islo hore-dole uz len po 1cm skokoch a viditelne bolo vychylene. Odpojil som tlacitko stahovania ,aby s nim nikto nemanipuloval kym som nekupil nove kocky (v ramci beznej udrzby) a nepustil sa do opravy. Po dlhsom case som kocky vymenil a okno narovnal, no po znovuzapojeni uz bolo pocut len hlasite cvakanie z malej krabicky (posledne 2 foto) a motorcek vobec nereagoval. Cvakanie sa ozyva konkretne z tych dvoch relatiek Siemens (posledne foto). Prehladal som cele forum, no v ziadnej suvisejucej diskusii som na fotografiach motorcekov podobnu krabicku nevidel. Viete niekto co to je? Resp. ci to mozem vymenit za obycajny motorcek bez tej skrinky?
teraz riesim aj ja problem na e36 coupe vodicove okno zacalo blnut raz islo raz neslo iba hlasne cvakanie potom cvakanie prestalo a bolo pocut ako presmikuje ozubenie ked som zatvaral dvere, dnes som to cele rozhodil a zistil ze to umele drazkove kolecko v motorceku je v prdeli zodrate
e39 528i Montrealblau e39 525tds e36 318iS coupe brilliantrot
no ked si uz myslim ze ma nema cim prekvapit to okno tak rano najdem spustenu jednu stranu nizsie asi o cm ...pritom vodiace kocky su ok motorcek samozrejme nereaguje
e39 528i Montrealblau e39 525tds e36 318iS coupe brilliantrot