... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
coWon
Autor témy
Auto: F48 20xd, G30 530xd
Kraj: Trnavský

E91 - skáče mi hudba na rádiu

Štvrtok, 28. Apríla 2011, 09:11

radio expres, europa2 a pod mi preskaje ako keby mi skakalo cedecko na hrboloch :shock:
nechápem... nestretol sa s tym niekto? nerobi to este niekomu???
este ma napadlo ze to vyskusam za státia
cd menič, dvd mp3 idú v pohode... len radio

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: E91 - skáče mi hudba na rádiu

Štvrtok, 28. Apríla 2011, 09:50

mne to neiekdy radio robi tiez..
ale neviem ci ako tebe..mne to niekedy robi tak, ze ked napr rozprava moderator...tak akoby sa opakoval [zopakuje posledne tri slova]
neviem akoby radio riesilo docasny vypadok signalu zopakovanim poslednej sekundy zvuku..
snad som sa vyjadril jasne..
ale vravim, robi to len malokedy..hlavne v zime som to spozoroval...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

coWon
Autor témy

Štvrtok, 28. Apríla 2011, 13:58

voMacK napísal:
mne to neiekdy radio robi tiez..
ale neviem ci ako tebe..mne to niekedy robi tak, ze ked napr rozprava moderator...tak akoby sa opakoval [zopakuje posledne tri slova]
neviem akoby radio riesilo docasny vypadok signalu zopakovanim poslednej sekundy zvuku..
snad som sa vyjadril jasne..
ale vravim, robi to len malokedy..hlavne v zime som to spozoroval...

ani nie ze 3 slova ale mne jedno slovo, a pri pesnickach je to podobne ako keby niekto mixoval "brnk späť do platne" (:
asi som sa zle vyjadril, nie ze skace ale vracia ako hovoriš... proste pol sekundy sa niekedy zopakuje

martin1235
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 28. Apríla 2011, 15:29

mne to robi tiez ked som niekde na ceste a je slaby signal. Tiez tomu prilis nerozumiem, ale nie je to prijemne. Ja mam E90.

patoktm
Auto: E30 325i, E46 330D
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 28. Apríla 2011, 18:05

.... to je podla mna sposobene tym, ze radio vyhladava neustale rovnaku stanicu (napr. europu 2) s co najlepsim signalom a ked ju najde tak automaticky preladi na inu frekvenciu na ktorej sa vysiela .... a samozrejme v rovnaky cas (teda presne na stotiny sekundy) nieje mozne mat na jednom mieste (v aute) z dvoch vysielacov rovnaky prijem, alebo ako by som to nazval .... proste je tam vzdy oneskorenie alebo posuv vpred oproti tej predoslej frekvencii .... preto to tak "akoze skace" .... :-"
Jazdi len tak rýchlo, ako dokáže tvoj anjel strážny lietať ....

Kloky
Auto: F30

Piatok, 29. Apríla 2011, 05:48

patoktm napísal:
.... to je podla mna sposobene tym, ze radio vyhladava neustale rovnaku stanicu (napr. europu 2) s co najlepsim signalom a ked ju najde tak automaticky preladi na inu frekvenciu na ktorej sa vysiela .... a samozrejme v rovnaky cas (teda presne na stotiny sekundy) nieje mozne mat na jednom mieste (v aute) z dvoch vysielacov rovnaky prijem, alebo ako by som to nazval .... proste je tam vzdy oneskorenie alebo posuv vpred oproti tej predoslej frekvencii .... preto to tak "akoze skace" .... :-"

presne tak. Ak chcete aby to neskakalo, treba vypnut (zapnut?) RDS, potom to prestane.

NOROV
Auto: BMW3 TOURING E36
Kraj: Nitriansky

Piatok, 29. Apríla 2011, 05:53

Kloky napísal:

presne tak. Ak chcete aby to neskakalo, treba vypnut (zapnut?) RDS, potom to prestane.

Myslis vypnut funkciu AF (Alternativne frekvencie)-vyhladavanie dalsich frekvencii na ktorych dana stanica vysiela.
BMW je synonymem pro autentický, do budoucnosti hledící automobilový design. Autentický v tom, že design poukazuje na zážitek, který vás čeká. Dodrží slib, který se naplní ve chvíli, kdy spatříte auto.

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 29. Apríla 2011, 09:09

aha....cize "it's not a bug...it's a feature" :smile:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

coWon
Autor témy

Piatok, 29. Apríla 2011, 14:11

dikes chlopi (: vypnem to i ked do teraz to nerobilo ale ako pre potvoru to ani vcera nerobilo

Kloky
Auto: F30

Piatok, 29. Apríla 2011, 18:42

NOROV napísal:
Myslis vypnut funkciu AF (Alternativne frekvencie)-vyhladavanie dalsich frekvencii na ktorych dana stanica vysiela.

RDS je vlastne nato, aby na displayi zobrazovalo nazov stanice alebo ciselne frekvenciu. Vsimol som si, ze ked tam mam nazvy, vtedy to robi, ale ked su tam len frekvencie, tak to prestane. Neake konkretne tlacidlo (ako to AF) som tam nato nenasiel. :(

NOROV
Auto: BMW3 TOURING E36
Kraj: Nitriansky

Piatok, 29. Apríla 2011, 21:14

Kloky napísal:

RDS je vlastne nato, aby na displayi zobrazovalo nazov stanice alebo ciselne frekvenciu. Vsimol som si, ze ked tam mam nazvy, vtedy to robi, ale ked su tam len frekvencie, tak to prestane. Neake konkretne tlacidlo (ako to AF) som tam nato nenasiel. :(

Jasne,v tomto pripade to AF je obsiahnute v RDS data .
RDS-Radio Data System je štandardizovaný komunikačný protokol na posielanie malého množstva digitálnych informácii prostredníctvom bežného FM vysielania. Systém RDS štandardizuje niekoľko typov informácii, ktoré sú prenášane, vrátane času, informácie o interpretovi a nazve piesne a identifikácii stanice.
AF- Alternative Frequency (Alternatívne frekvencie) Dovoľuje prijímaču preladiť na inú frekvenciu, na ktorej vysiela rovnaká stanica, ak sa príjem signálu zhorší (napríklad ak sa prijímač presúva mimo dosah vysielača).
BMW je synonymem pro autentický, do budoucnosti hledící automobilový design. Autentický v tom, že design poukazuje na zážitek, který vás čeká. Dodrží slib, který se naplní ve chvíli, kdy spatříte auto.

sir.andreas
Auto: BMW E90 320d
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 2. Mája 2011, 15:24

Robi to aj mne...robilo mi to aj na VW Polo aj Peugeote 308...Kamarati z CR (superb)sa cudovali a smiali,co to tu mame za radia,robilo im to tiez...nikde inde vo svete som sa s tym nestretol...
mozno to je tymi jamami,ze skace aj radio ake su velke :D ... take tiez nikde nemaju :D
Andreas
BMW 320d E90

coWon
Autor témy

Pondelok, 2. Mája 2011, 21:22

prestalo to, a mas pravdu, robilo to aj v druhych autach

kurak TT
Auto: BMW 330d e90

Utorok, 3. Mája 2011, 21:45

Vedel som ze to robi koli signalu ale nevedel som ze pomoze ked vypnem RDS .. thx

coWon
Autor témy

Streda, 4. Mája 2011, 11:03

a robi vam to este?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 11 neregistrovaných