... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
voMacK napísal:mne to neiekdy radio robi tiez..
ale neviem ci ako tebe..mne to niekedy robi tak, ze ked napr rozprava moderator...tak akoby sa opakoval [zopakuje posledne tri slova]
neviem akoby radio riesilo docasny vypadok signalu zopakovanim poslednej sekundy zvuku..
snad som sa vyjadril jasne..
ale vravim, robi to len malokedy..hlavne v zime som to spozoroval...
patoktm napísal:.... to je podla mna sposobene tym, ze radio vyhladava neustale rovnaku stanicu (napr. europu 2) s co najlepsim signalom a ked ju najde tak automaticky preladi na inu frekvenciu na ktorej sa vysiela .... a samozrejme v rovnaky cas (teda presne na stotiny sekundy) nieje mozne mat na jednom mieste (v aute) z dvoch vysielacov rovnaky prijem, alebo ako by som to nazval .... proste je tam vzdy oneskorenie alebo posuv vpred oproti tej predoslej frekvencii .... preto to tak "akoze skace" ....
Kloky napísal:
presne tak. Ak chcete aby to neskakalo, treba vypnut (zapnut?) RDS, potom to prestane.
NOROV napísal:Myslis vypnut funkciu AF (Alternativne frekvencie)-vyhladavanie dalsich frekvencii na ktorych dana stanica vysiela.
Kloky napísal:
RDS je vlastne nato, aby na displayi zobrazovalo nazov stanice alebo ciselne frekvenciu. Vsimol som si, ze ked tam mam nazvy, vtedy to robi, ale ked su tam len frekvencie, tak to prestane. Neake konkretne tlacidlo (ako to AF) som tam nato nenasiel.