... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
 dala som si zrepasovat prevodovku na e39 530d automat 2003 za pouhých 1500eur čož neni podla mna málo ... stále niekedy šklbne pri preradovaní nahor ale len pri nízkych otáčkach, ked dám plný plyn radí krásne , tam kde bola repasovaná mi tvrdia že prevodovka je OK že to bude dačo v motore , napr. nedostatočný tlak paliva v raile ale motor ide krásne , nekokce , na DGN nič nehádze ... hm ????? a ešte: bol nahratý ževraj new software do prevodovky ale stále šklbe bez zmeny ....
  dala som si zrepasovat prevodovku na e39 530d automat 2003 za pouhých 1500eur čož neni podla mna málo ... stále niekedy šklbne pri preradovaní nahor ale len pri nízkych otáčkach, ked dám plný plyn radí krásne , tam kde bola repasovaná mi tvrdia že prevodovka je OK že to bude dačo v motore , napr. nedostatočný tlak paliva v raile ale motor ide krásne , nekokce , na DGN nič nehádze ... hm ????? a ešte: bol nahratý ževraj new software do prevodovky ale stále šklbe bez zmeny .... 

) a robi to stale. Ale citit to aj pri preradeni medzi 2 a 3 stupnom. Ono to nie je nejake dramaticke, autom nesklbne skoro vobec ale je to jemne citit.
 ) a robi to stale. Ale citit to aj pri preradeni medzi 2 a 3 stupnom. Ono to nie je nejake dramaticke, autom nesklbne skoro vobec ale je to jemne citit.

paja napísal:ved toto nie je to dramatické ale je to cítit a ja som perfekcionalista čo sa týka aut v takýchto veciach nehovoriac o tom že repas nestál málo penazí ... ja viem auto chodí spolahlivo a bez problémov len mi to ozaj vrta v hlave ... no nič , pomením to raillové čerpadlo , snímače na rampe na filtri a uvidíme či zmena ....

a tak ...JIMI nerobil mi to ten čo tebe to je moj kamarát a jemu by som nedala opravit ani retiazku na bicykli , ale to ty nemáš vediet odkial ... ja som to dala do vychýrenej opravovne automatických prevodoviek ale ešte radšej nebudem menovat ...
 a tak ...JIMI nerobil mi to ten čo tebe to je moj kamarát a jemu by som nedala opravit ani retiazku na bicykli , ale to ty nemáš vediet odkial ... ja som to dala do vychýrenej opravovne automatických prevodoviek ale ešte radšej nebudem menovat ...paja napísal:nooo .... prevodovka šklbe stále , už začala aj hučat , myslim že s nej tečie aj olej ale robím ako mi povedali pání kde ju repasovali za 1500eur/KOMPLET REPAS/ a 200 eur chceli doplatit naposledi za nič lebo sa nič nezmenilo, na diagnostike vyhadzovalo nedostatočný tlak na raillovej rampe takže som vymenila raillové čerpadlo a všetky snímače - bez zmeny , prevodovka stále šklbe a auto dlhšie štartuje , zistila som že z čerpadla v motore tečie nafta tak som ho dala do BOSHU pretesnit, to može sposobovat pokles tlaku , a bude všetko motoricky OK a ak pak ešte bude šklbat tak tam dojdem a asi im to tam podpálim lebo som už riadne nasratá .... už sa tento úspešný repas prevodovky tahá 5 mesiacov ... naposledy mi povedali že si to trhanie nemám všímat ... no to im musí asi je..ta tak ...JIMI nerobil mi to ten čo tebe to je moj kamarát a jemu by som nedala opravit ani retiazku na bicykli , ale to ty nemáš vediet odkial ... ja som to dala do vychýrenej opravovne automatických prevodoviek ale ešte radšej nebudem menovat ...

janik-SE napísal:jaky konektor?ukaze ho diagnostika?