... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
aspenko napísal:Zdravým. mám taký problém , že pri zaradení spiatočky a niekedy aj medzi 1 a 2 počuť buchnutie od diferenciálu. môže mi niekto poradiť ?
a ešte by som potreboval poradiť s výmenou ložiska v zadnom náboji kolesa, odskrutkovať maticu z poloosi a sťahovákom stiahnuť náboj ?? Dakujem.
jararak napísal:pocujes to aj ked s vypnutym, popripade stojacim autom hadzes kvalty? (R a 1?)
mono3 napísal:prepac ze ti tu pisem len mam podobny problem ked radim s 1 do 2 tak tiez nieco buchne pri podradovani sa to nestava
menil som a hardynu aj lozisko kardanu olej v prevodovke a dyferaku
len mam pocit ked sa trosku nieco zohreje tak sa to trosku stlmi
alebo ked radim s 1 do 2 s pauzov tak to ide pekne
aspenko napísal:Presne tak ako popisujes, teraz som mal auto na zdviháku , vsetky silenty sú ok, hardyspojka aj kardan sú ok, to buchnutie ide z diferenciálu, má dosť velkú vôlu na každom vývode a aj axiálnu vôlu majú ložiská , asi sa to skončí výmenou diferáku
mono3 napísal:Caute pani prosim viete mi poradit uz som tu raz rozpisoval svoj problem no skusim vam ho znova trosku opisat mozno sa niekto najde co by mi vedel pomoct![]()
ked preradujem s prveho do druheho stupna tak mi nieco buchne dokonca ako keby aj trosku sklbne autom
zistil som ze mam uplne jeden silent a motore roztrhnuty a druhy uz bol tiez nacaty takze som dal nove origo BMW a moj problem sa ovela zlepsil povedal by som ze je to aj o 80 percent lepsie ale stale to neni ono
takze neviem kde dalej mam hladat chybu zadne silenty na prevodovke aj na naprave su v poriadku len ma napadla jedna vec vola sa to koncovy tlmic kardanu je to diel c5
http://bmwfans.info/parts/catalog/E46/S ... ve_output/
myslite si ze by nejaku volu sposoboval aj ten diel?
alebo poprosim vas o nejaku radu kde hladat chybu