... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
mono3 napísal:Tiez som rozhodnuty dat tie klapky prec ale skvor ma zaujima ci treba menit aj nejake tesnenia ked uz bude von sacie potrubie ale hlavne nerozumiem preco treba zaslepovat aj EGR ventil?
lukky1988 napísal:Cawec chlapi...... len sa chcem spytat ci tieto klapky sania ma aj moje auto E46, r.v2002, 5st. manual, 330XD, 135 Kw
tomess1 napísal:cawte ja mam najazdených momentalne 181 000km a ešte som tieto klapky nevybral mam 320D 110kw 2003 rocnik ,nenajde sa tu niekto s kým by som to mohol objednať? mal by som tam mat 20mm zaslepky? alebo tie väčšie 22mm ?
tomess1 napísal:dakujem za odpoved
a este by ma zaujimalo ci mi to vie niekto objednat alebo ci sa pozbierame viaceri zaujemocovia a objedna sa to naraz vo väčšom ?
TT-SIMIK napísal:
Egr sa slepí preto aby ti nezadrbavalo motor karbonom....
tomess1 napísal:Swandes 320D mi piše že mam 22mm otvor a TT-SIMIK zas že mam 20mm tak ktore?
mono3 napísal:no dobre a co sa stane ked EGR necham zapojene a klapky zapcham![]()
cital som tu ze ked zapcham EGR ostane mi svietit kontrolka a ako sa poznam urcite by ma to hnevalo
tomess1 napísal:Swandes 320D mi piše že mam 22mm otvor a TT-SIMIK zas že mam 20mm tak ktore?
zila napísal:Ahojte, takze lopatky zo sania vybrate, nahodene zaslepky, vycistene sanie, vycistene a zaslepene EGR. Vysledok, lepsi tah auta v nizkych otackach a celkovo sa mi zda ze motor dostava lepsiu zmes a lepsie ide. Taky maly detail ze sa mi rozsvietila oranzova kontrolka tak teraz sa rozhodujem ci vybrat zaslepenie EGR a vymazat chybu alebo jazdit tak ze svieti kontrolka len neviem ci to nema vplyv na nieco ine, mam 320d automat 110 kW a vyrobene 09/2004, nejake foto na tomto odkaze gallery/album.php?album_id=939 alebo v mojom albume. Pravdepodobne tam bude nejaka sonda ktora vykazuje zle hodnoty a preto to RJ berie ako chybu. Inak dakujem za zaslepky Swandesovi 320D pasovali super, maximalna spokojnost s materialom :-)