... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
voMacK napísal:tak dnes rano som to sledoval...cesta do prace..cca 35km..prevazne po dialnici a mimo mesto...ustalena rychlost...
teplota sa nad 78 nedostala....
auto ma 120tis km...spotrebu mam cca 6.3 [realna]..
mam ho vymenit? [mam 320d, 120kw, r.2006 ]

Spotreba 6,9 automat.
Spotreba 6,9 automat.  Volal som kamarátovi nech objedná diely na druhy týždeň to urobí dám vedieť ako sa to zmenilo.
 Volal som kamarátovi nech objedná diely na druhy týždeň to urobí dám vedieť ako sa to zmenilo. 
toki55 napísal:Cawte nedalo mi tak som odblokoval PC na tu teplotu a div sa svetu max teplota po 60 km z toho Soroška +10 km 150km/h zbytok 90 km/h teplota vody max 73C.

Spotreba 6,9 automat.
Volal som kamarátovi nech objedná diely na druhy týždeň to urobí dám vedieť ako sa to zmenilo.

voMacK napísal:
boha tu snad neni jedina E90/91, co by nemala termostat v pici
coWon napísal:podla mna ja mam OK (:

DD no nečakalo ma nič príjemne
DD no nečakalo ma nič príjemne  zistil som totiž že termostat mi otvára pri 80  a klesne na 76 čo asi moc dobre nieje tak som hneď nechal objednať hlavný termostat :) cena 50 eur skoro
 zistil som totiž že termostat mi otvára pri 80  a klesne na 76 čo asi moc dobre nieje tak som hneď nechal objednať hlavný termostat :) cena 50 eur skoro  
  nevie niekto či je to moc zložite ta výmena ??alebo koľko času vám to zabralo keď ste ho menili?? no a koľko vody vám ušlo pri výmene ??:D
 nevie niekto či je to moc zložite ta výmena ??alebo koľko času vám to zabralo keď ste ho menili?? no a koľko vody vám ušlo pri výmene ??:DvoMacK napísal:tak oba termostaty konecne vymenene....teplota sa drzala na 91 - 93 stup.
uvidime ako spotreba, ale zatial sa ziadny rozdiel neobjavil [mal som predtym 6,3 - 6,5 ]
maros.x5 napísal:
Nie je veľa už tých 91-93 stup. ? U mňa termostat spína cca 87-88 °C a klesne na man. 85 °C. Či to u mňa je už málo ?
dilong napísal:
Musis stalcit na 10s tlacitko na resetovanie kilometrov (pri vopchatom kluci v zapalovani - a teraz si nepametam, ci nahodou nemusi byt aj nastartovane - vyskusas a u vidis). Az sa ti objavy na displey ine menu. Zobrazi sa ti kod KY12345 (nejake cislo). a nad nim 01.00 (alebo 01.--) To cislo musis zratat 1+2+3+4+5=15. Potom podrzis na 2s opet ten reset a budes az sa ti 01.00 zmeni na01.-- a prepnes sa na cilo 19. Tam opet podrzis reset na 2s a zadas kod (cislo ktore ti vyslo zo suctu KY kodu.) Podrzis 2s a teraz mudes ma odomknute cele menu. das sa na07_00 (potom podrzat 2s) a budes tam mat menu s teplotou chladiacej kvapality.
Menu sa zrusi automaticky ked vytiahnes kluc.
anglicky navod aj s popisom jednotlivych casti menu:
http://e90.wetpaint.com/page/BC+hidden+menus?t=anon