... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

MCbucik
Autor témy
Kraj: Trenčiansky

preprava tovaru Irsko-Slovensko

Streda, 23. Marca 2011, 11:28

Ahojte mal by som na Vas mensi dotaz aj ked sa to netyka BMW, ale potreboval by som prepravit nejaky tovar z Irska do Trenčína, konkretne nejake osobne veci, kedze mamina tam zila dva roky. Ci neviete o nejakej spolocnosti co to robi a neni to nejako moc predrazene. Dakujem za tipy

ak sa to niekomu nepaci, mozte zmazat

mex.x
Kraj: Trnavský

Re: preprava tovaru Irsko-Slovensko

Streda, 23. Marca 2011, 14:46

ahoj, a kde mamina v írsku žije...??
ja som v dubline a viem že slovenský obchod vozí domov balíky ...tu je stránka..

http://www.irsko-preprava.sk/

treba ich dopredu kontaktovat a dohodnúť sa.....viem o jednej spoločnosti čo vozí aj za euro, ale momentálne nemám na nich kontakt...

dufam že som pomohol

MCbucik
Autor témy

Streda, 23. Marca 2011, 14:53

mex.x napísal:
ahoj, a kde mamina v írsku žije...??
ja som v dubline a viem že slovenský obchod vozí domov balíky ...tu je stránka..

http://www.irsko-preprava.sk/

treba ich dopredu kontaktovat a dohodnúť sa.....viem o jednej spoločnosti čo vozí aj za euro, ale momentálne nemám na nich kontakt...

dufam že som pomohol

zije vo Wexforde asi okolo 100km od Dublinu..no to co si sem hodil som uz aj ja nasiel, ale zda sa mi to celkom drahe 2,5e/kg pokukam este a uvidim co najdem..do 26.aprila musim nieco vymysliet
ale dakujem aj tak..

mex.x
Kraj: Trnavský

Streda, 23. Marca 2011, 14:59

ak to neponahla, v priebehu tyzdna ti zozeniem kontakt na druheho prepravcu, ktory by mal byt lacnejsi....otvorili v dubline dalsi slovensky obchod, tak potrebuju prerazit.....

MCbucik
Autor témy

Streda, 23. Marca 2011, 15:01

mex.x napísal:
ak to neponahla, v priebehu tyzdna ti zozeniem kontakt na druheho prepravcu, ktory by mal byt lacnejsi....otvorili v dubline dalsi slovensky obchod, tak potrebuju prerazit.....

no ponahla to iba do toho 26.aprila lebo vtedy uz odlieta na stalo domov a uz sa tam nevracia..ok dakujem budem rad nieco zozenies

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 216 neregistrovaných