... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

obchodna sekcia

zaniboy
Autor témy
Auto: BMW (E36) 318 tds
Kraj: Trnavský

E36 318tds - nekúri

Piatok, 11. Marca 2011, 08:31

chcem sa opýtat ci nemá niekto skúsenost s kúrením, vycistil som pelový filter lebo mi to ledva fúkalo, mám tam automatickú klímu 2-zónovú..ked mám zapnuté automatické tak mi fúka iba na nohy trochu ale az po dlhsom case nato ze auto sa zohreje hned..ked prepnem na fúkanie na seba tak ide studený vzduch..vie mi niekto poradit? dik

Užívateľov profilový obrázok
luky2208
Kraj: Prešovský

Re: E36 318tds - nekúri

Piatok, 11. Marca 2011, 20:42

zaniboy napísal:
chcem sa opýtat ci nemá niekto skúsenost s kúrením, vycistil som pelový filter lebo mi to ledva fúkalo, mám tam automatickú klímu 2-zónovú..ked mám zapnuté automatické tak mi fúka iba na nohy trochu ale az po dlhsom case nato ze auto sa zohreje hned..ked prepnem na fúkanie na seba tak ide studený vzduch..vie mi niekto poradit? dik

BMW kuri iba na nohy a na okno ak to prepneš do stredu tak to bude fukať studený aj ked budeš mať teplo nastavené na max. Neviem či je to na 100% takto aj pri digi klíme. Hlavne pozri či maš dosť vody v chladiacom sisteme, či su hadice do kurenia obidve teplé a či nahodou nemaš natlakované hadice z motora do chladiča !!!!

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní