... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
jankode napísal:Najnovšia skúsenosť s kupujúcim, aj ked nie ne BMW ale na koncernové auto. Mám seriozny záujem a Vaše auto sa mi pozdáva. Prišiel by som v stredu. Ok. Nikomu ho neponukajte, poslal som mu asi 30 fotiek, ja ho beriem. Streda ráno, volá mi. Prídem okolo 14,00 h. dobre. Okolo 10tej doobeda, prídem určite okolo 14,00 h. Super, ukončím trening, letím domov pánkovi umyjem auto, aj ked bolo okolo 0 st. jebkal som sa s tým vyše hod. a pol, kedže umývam a auto čistím ručne + auto suším /garáž/ Unavený ako pes vyleziem hore, 14,00 h. nič, 14,15 viete čo ja som si to rozmyslel tak sorry. Skoro ma jeblo. Ja som celý doobedný program vrátane roboty prispôsobil pánkovi a toto bola jeho seriozna odpoveď. Tak som mal asi tlak 200/300. To som vôbec nepochopil načo mi vyvolával ešte cez deň ako dement. A o ostatných kupujúcich tiež radšej pomlčím, lebo človek sa snaží seriozne auto predať, a každý 1 a pol dement príde a chce hned zlavu, potom na splátky a najlepšie auto za 5000 ....aj ked hodnota je niekde inde...To že Ty máš auto bez investícii a všetko doložené to ako keby ani nehralo rolu. Tak potom každému vravím, chod si do AAAčka a tam si kúp také isté a teš sa z toho...Fakt až rozum sa mi zastavuje nad touto dobou...
jankode napísal:Máš pravdu airbone, chyba je u mňa, lebo som chcel byť seriozny pri predaji a bol som vychovávaný asi iným metrom ako je dnešná doba, a hanbil by som sa ako pes niekomu predať rozhegané a zasraté auto, však to je aj moja vizitka o mne...ale to som asi ja...