... všetko o BMW ...
Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL
 ...Problem je v tom ze som si tu precital vsetky foora, pozrel vsetky linky..Ide o to ze by som potreboval presne link na stranku, z ktorej to mam stiahnut. Lebo ziadna napalena mi nesla...A nemam ani starsiu ze by som to vyskusal-Pri navigacii professional 2009 mi napisalo ze dvd nie je uplne alebo poskodene. Dvd romku som dal pozriet a precistit a mechanik povedal ze v citacke nie je problem. Neviem ci to neviem ja napalit,alebo neviem stiahnut fakt presne tu navigaciu ktora je pre moje auto:(..Ak mi mozes poslat sem link do fora tak mi prosim posli,alebo budem dalej stahovat a minat DVDcka. Ale pravda je ze som este ani raz neskusal napalit cez alcohol a jvc dvd neviem nikde kupit:(.No iny tu pisali ze verbatim je tiez spolahlive a dvdromka to dokaze precitat. Tak fakt neviem:(
...Problem je v tom ze som si tu precital vsetky foora, pozrel vsetky linky..Ide o to ze by som potreboval presne link na stranku, z ktorej to mam stiahnut. Lebo ziadna napalena mi nesla...A nemam ani starsiu ze by som to vyskusal-Pri navigacii professional 2009 mi napisalo ze dvd nie je uplne alebo poskodene. Dvd romku som dal pozriet a precistit a mechanik povedal ze v citacke nie je problem. Neviem ci to neviem ja napalit,alebo neviem stiahnut fakt presne tu navigaciu ktora je pre moje auto:(..Ak mi mozes poslat sem link do fora tak mi prosim posli,alebo budem dalej stahovat a minat DVDcka. Ale pravda je ze som este ani raz neskusal napalit cez alcohol a jvc dvd neviem nikde kupit:(.No iny tu pisali ze verbatim je tiez spolahlive a dvdromka to dokaze precitat. Tak fakt neviem:(Migles napísal:No tak pozeram professional navi, ale nikde neni spomenute ze je to pre rad 7 bmw. To nevadi?napr. som nasiel tento torrent, skus kuknut pls ze co a ako to je. tu je link:
http://thepiratebay.se/torrent/5214585/ ... NAL_2010_1
dik