... všetko o BMW ...
Xader napísal:To prve vyzera dobre , len ta cena je nejaka vysoka![]()
To druhe je v inzeratoch vyse pol roka a teraz sa to tu niekde riesilo , tak od toho asi tiez ruky prec , ale kto vie preco je tak dlho na predaj ?![]()
Tie ostatne 520i su slabe a s nejakou 528i to nemozes ani porovnavat, je to niekde uplne inde.
Mal som 330ci a ten zral okolo 10L a 528i - bude zalezat kde budes jazdit a ako. Po meste okolo 10 , urcite aj cez 10. Na dialnici na tempomat urcite okolo 8-9L.
Xader napísal:3.0i som mal v tom coupe ako som pisal a hovorim , jazdil som za cca 9.5L na palubnom ... daweed co to odo mna bral moze potvrdit, lebo to sam videl.
Ked som na tom isiel do Brna a s5 do BA , tak som mal pri 120 priemerku okolo 8L.
530i a 528i v spotrebe nie je skoro ziaden rozdiel a vo vykone to mas skoro 40koni![]()
170.000km sa tiez nemusis mat , to je ledva zabehnuty motor v najlepsej kondicii. To nie je ako skoda alebo VW![]()
Otec ma teraz na 740i nieco cez 335.000km a pohodicka
rodgers napísal:Xader napísal:To si rovno moze kupit fabiu , ked chce setrit![]()
LPG v BMW =![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
munile som take videl na vlastne oči. E46 touring, trojliter benzín a na PLYN. nexapal som