... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

jarinek525tds
Autor témy
Auto: bmw e46 touring 318d
Kraj: Bratislavský

Užitočné rady - kto a ako vyriešil nejakú závadu

Piatok, 28. Januára 2011, 07:21

Ahojte, tak aby sme mali čo čítať a o čom písať, tak Vás poprosím, aby ste sem napísali, čo váše auto si na vás vymyslelo, nejakú tú záhadu a ako ste ju odstránili a čo pomohlo.
Je veľmi vela tu popísané, no myslím, že by bolo dobré to mať pekne v kope.
Stačí napísať aký motor a model máte, čo sa vám pokazilo, čo nepomáhalo a nakoniec ako sa to vyriešilo a čo pomohlo...
Samozrejme nie sme zvedaví na zavady typu, nesvietila mi parkovačka, tak som vymenil žiarovku a ide to:-))) [-X

Užívateľov profilový obrázok
chefino
Auto: E60 530xd LCI

Re: Užitočné rady - kto a ako vyriešil nejakú závadu

Piatok, 28. Januára 2011, 09:44

Super nápad, poďme skopírovať celé fórum do tohoto topicu a vynecháme akurát veci typu parkovačky, olej a tak.
=D> =D>

depressman
Auto: BMW E39 530i
Kraj: Košický

Piatok, 28. Januára 2011, 10:53

chefino napísal:
Super nápad, poďme skopírovať celé fórum do tohoto topicu a vynecháme akurát veci typu parkovačky, olej a tak.
=D> =D>

=D> =D> =D>
BMW E39 530i, 5/2001 M-Packet

lionlion
Auto: E90 325d
Kraj: Košický

Piatok, 28. Januára 2011, 18:17

jarinek525tds napísal:
Ahojte, tak aby sme mali čo čítať a o čom písať, tak Vás poprosím, aby ste sem napísali, čo váše auto si na vás vymyslelo, nejakú tú záhadu a ako ste ju odstránili a čo pomohlo.
Je veľmi vela tu popísané, no myslím, že by bolo dobré to mať pekne v kope.
Stačí napísať aký motor a model máte, čo sa vám pokazilo, čo nepomáhalo a nakoniec ako sa to vyriešilo a čo pomohlo...
Samozrejme nie sme zvedaví na zavady typu, nesvietila mi parkovačka, tak som vymenil žiarovku a ide to:-))) [-X

Neviem co chces mat viac pokope, ved uz to je vsetko pokope, maximalne este tak delenie podla modelu (e39, e60 a pod.) Myslim to stylom filtra, ze ked si otvoris rubriku BMW 5 tak budes mat este moznost si to vyfiltrovat podla modelu, ci chces aby sa zobrazili iba tebov vyvolene alebo vsetky modely.
Ale kludne by stacilo keby kazdy pisal nazov temy podla pravidiel a tiez aby tu nedavali primitivne sprostosti, a bolo by to vsetko prehladne az az

rase
Kraj: Trnavský

Piatok, 28. Januára 2011, 22:44

podlamna zbytocna tema

jarinek525tds
Autor témy
Auto: bmw e46 touring 318d

Nedeľa, 30. Januára 2011, 19:41

jasne asi važne zbytočna, sorač za spam, len mi je velmi luto, že som asi 4hodky stravil len čítaním blbostí a k ničomu som sa nedopracoval, napriklad:

prehrieva sa mi bawo:

menil som 3x termostat, 2x vodna pumpa - všetko preto lebo som myslel, že aj nové kusy možu byť zlé
dalej som vymenil tesnenie pod hlavou, premeral hlavu, dal ju zarovnať a spať, potom odvzdušniť a znova:
Tak vymeniť chladič a expanzku - odvdušniť a kua ak jazdim do 120 je to ok, ak tomu naložím, prehreje sa

myslíte, že po príspevkových radach typu vymen termostat, pumpu a hlavu som happy?

preto som myslel len takéto zavady (pre mna a viacerých mechanikov záhady), možno tam stačí len nejaká blbosť ako prejsť to karbínou cez polku strechy alebo ja už neviem čo:-), lebo to nie je jedina zavada, čo na aute mam, mam tam origo servosovaných 230tis a začínam lutovať, že som kupil TDS.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní