... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

pacmagga
Autor témy
Kraj: Košický

e46 predface demontovanie hmlovky

Utorok, 23. Novembra 2010, 13:22

Zdraviim forum..potreboval by som si demontovat hmlovky (podlhovastee e46 ´99). Problem je ale v tom ze nech sa snazim ako sa snazim neviem ich dat dole.V naarazniku tesne vedla hmlovky je diera zrejme na imbusovy kluuc, ten som aj pouzil, tocil a tocil ale zapadky ktoree su sucastou hmlovky a su zapadnute do naraznika sa nijak vyrazne nepohli. Jamu nemaam zeby som to spravil odspodu no a cely naraznik dole davat tiez nebudem to je jasne.. :bmwball: :-k vdaka

Užívateľov profilový obrázok
rezerro

Re: e46 predface demontovanie hmlovky

Streda, 24. Novembra 2010, 01:29

skus prstami odhrnut gumu vzduchovodov co vedu vzduch k brzdam a cez vzniknuty otvor nahmatat zozadu tu hmlovku. hmlovka ma taky cudlik, na ktorom je nasunuty istiaci pliesok. ten treba dat prec a potom uz pojde hmlovka dole...
If you try the best you can,
the best you can is good enough = BMW

Užívateľov profilový obrázok
darty
Kraj: Trnavský

Streda, 24. Novembra 2010, 07:54

Nič nedávaj dole, zapáč hmlovku na vnútornej strane (od značky), najlepšie niečím plastovým, aby si si neoškrel lak na nárazníku. Ja už to robím plochým šróbovákom, zapáčim hmlovku k sebe, je to banálna vec. Tá skrutka je na nastavovanie hmlovky.
Ja neviem...

pacmagga
Autor témy

Streda, 24. Novembra 2010, 12:09

Vdaka skusim co to daa :)))

Ivank
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 25. Novembra 2010, 23:01

Nazdar tak ako bolo napisane...ten imbus je na nastavovanie hmlovky... Vyberies ju tak ze z vnutornej strany (blizsie ku SPZ) das srobovak (plochy obaleny do handricky) a hmlovku vypacis von...nie dolava alebo doprava ale dopredu, predstav si ze prudko zabrzdis a hmlovka vypadne :D ...tym smerom ju musis pacit ...von dopredu... Ja som to skusal asi 100 krat dolava doprava az mi praskalo v narazniku a neslo mi to a az potom mi jeden chalan poradil ze treba dovonka pacit nie do stran...

pacmagga
Autor témy

Streda, 9. Marca 2011, 18:50

samozrejme ze to slo xelo to len silu. Z minuleho (par mesiacov dozadu) neuspesneho vytiahnutia mi tam ostala taka jemna znacka na narazniku (oskreta farba), kazdopadne dakujem pekne za dotazy :PP

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných